Af Daniel Martinsen - 15/11-17 14:47

Dansk mand begik en fejl på toilettet: Så scorede han kassen på den danske 5-1-sejrDansk mand begik en fejl på toilettet: Så scorede han kassen på den danske 5-1-sejr

Det bliver en GOD jul i år, lover han.

storybild

Nicklas Bendtners scoring til 5-1 gjorde en dansk mand fra Fakse Ladeplads rig.

Mens en hel nation tirsdag aften jublede over den danske 5-1-sejr over Irland, var der en dansk spillefugl fra Fakse Ladeplads, der havde lidt flere grunde til at juble.

Ret præcist 100.000 grunde.

For det var det beløb i danske kroner, som en mand i 40erne vandt på, at det danske landshold vandt med lige netop 5-1 over det irske landshold i den afgørende play-off-kamp om en plads ved VM næste år. Det var et spil, der gav pengene 500 gange igen.

Det fortæller han i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Og så var det endda en simpel fejl fra spillerens side, der gjorde, at han faktisk fordoblede sin gevinst - i forhold til, hvordan han egentlig ville have spillet.

»Jeg havde lige lagt den mindste i seng, og så gik jeg på lokum. Jeg sad og søgte lidt på tidligere landskampe, mens jeg ventede på at skulle ind foran tv'et. Her læste jeg, at Danmark engang havde vundet 5-1, og så tænkte jeg, at det ville jeg da prøve at spille 100 kroner på,« fortæller spillefuglen, der ønsker at være anonym - bramfrit.

Men ved en fejl kom han til at spille kuponen to gange. Hvilket han til at begynde med slet ikke turde fortælle sin hustru. Han fortalte indledningsvist bare, at han kunne vinde 50.000 kroner på en 5-1-sejr.

Da Danmark undervejs i kampen kommer foran 4-1 får manden fra Fakse Ladeplads hujet så meget, at børnene ifølge Danske Spil-pressemeddelelsen er blevet vækket, og da Nicklas Bendtner til allersidst kan gøre det til 5-1 på straffespark, er det ved at blive lidt FOR spændende.

Se højdepunkter fra den danske 5-1-sejr her:

»Jeg var vanvittig nervøs, for hvad nu hvis han brændte? Føj mand. Så var jeg taget i lufthavnen og tævet ham. Jeg er altså normalt kæmpe fan af Bendtner, men efter i går, elsker jeg ham 100.000 gange mere,« siger han.

Og så turde han fortælle hustruen om sit dobbelte held:

»'Ved I, hvad der er ekstra fedt? Jeg har spillet den to gange',« lyder meldingen til familien:

»Og så jublede vi endnu mere.

Manden fra Fakse Ladeplads ved ikke, hvad gevinsten skal bruges til, men i første omgang bliver det 'en god jul i år'. Og så skal han måske en tur til VM i Rusland næste år.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand dræbt i ulykke
bt.dk
Akavet afvisning: Se hvad der sker,...
bt.dk
Præster modsiger kendt debattør: Nej,...
bt.dk
Politiet i aktion på skole...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx