16/08-17 08:05

Gravid Serena Williams forbereder sig på Australian OpenGravid Serena Williams forbereder sig på Australian Open

Serena Williams satser på at gøre comeback, tre måneder efter hun har født sit første barn.

storybild

Serena Williams satser på comeback i Australian Open, som også blev hendes sidste turnering, inden hun gik på barsel. Scanpix/Eric Feferberg

Los Angeles. Ganske vist er tennisstjernen Serena Williams stadig gravid og har først termin i næste måned, men derfor er hun alligevel begyndt at kigge frem mod sit comeback.

I et interview med magasinet Vogue fortæller hun, at hun sigter efter og allerede forbereder sig på at forsvare sin titel i grand slam-turneringen Australian Open til januar.

- Det er den mest vanvittige plan. Det er omkring tre måneder, efter jeg har født, siger Serena Williams.

Hvis planen holder stik, har hun på det tidspunkt været væk fra konkurrence i knap et år.

Således var Australian Open også hendes foreløbigt sidste turnering, da hun i januar vandt i Melbourne, mens hun allerede var gravid.

Det var Williams' 23 grand slam-titel i single, og det er blandt andet Margaret Courts 24 titler, hun ønsker at tangere og overgå.

- Hvis jeg får en chance for at hente Margaret, har jeg selvfølgelig ikke tænkt mig at lade den passere. Om noget har graviditeten givet mig ny kraft, fortæller Serena Williams.

Da Williams gennem en talsmand annoncerede sin graviditet i april, blev det gjort klart, at Williams sigtede efter comeback i 2018, uden at tidspunktet blev præciseret nærmere.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx