Af Ritzau - 11/01-17 06:52; Opdateret: 11/01-17 08:36

Wozniacki føler sig oven på trods nederlag i SydneyWozniacki føler sig oven på trods nederlag i Sydney

Efter nederlaget i maratonkampen mod Barbora Strycova vil danskeren rejse sig i Melbourne.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki er skuffet over nederlaget til Barbora Strycova i Apia International, men fortrøstningsfuld før Australian Open.

- Jeg er aldrig kommet længere end kvartfinalen her i Sydney. Jeg ville selvfølgelig ønske, at jeg havde vundet i dag. Men det er egentlig okay. Og nu får jeg nogle dages hvile før Melbourne, siger hun til Ritzau.

- Jeg føler mig i fin form. Så det er irriterende at tabe en kamp som i dag, hvor jeg egentlig synes, at vi begge spiller god tennis forholdene taget i betragtning.

Wozniacki taber maratonkamp i Sydneys hede
Wozniacki taber maratonkamp i Sydneys hede

Kampen blev spillet i 40 graders varme i Sydney og varede i mere end tre og en halv time. Tjekken, der er placeret én plads bedre end Wozniacki på verdensranglisten, vandt 7-5, 6-7, 6-4.

- Det var virkelig varmt at spille derude i dag. Bolden flyver meget rundt, når der er så varmt og samtidig kommer sidevind, siger danskeren.

'Kælling!' Wozniacki får hug for kritik af modstander
'Kælling!' Wozniacki får hug for kritik af modstander

Caroline Wozniacki fik behandling for problemer med sin højre ankel under kampen, men melder sig helt klar til Australian Open.

- Det var noget tape, der trykkede på akillessenen, så jeg skulle bindes op igen, men der er ikke noget at være bekymret for, siger hun.

Wozniacki kan få hård modstand tidligt i Melbourne
Wozniacki kan få hård modstand tidligt i Melbourne

I næste uge venter Australian Open, og Caroline Wozniacki har store forventninger til et godt resultat inden turneringen.

- Serena Williams er selvfølgelig favorit i Melbourne, men jeg stiller kun op i turneringen for at vinde.

Der trækkes lod til Australian Open på fredag.

LÆS OGSÅ: Wozniacki følte sig i topform mod højtråbende kasakher

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand på vej på operationsbordet...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Piger blev forgiftet med ekstremt...
bt.dk
Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx