Af - 06/02-14 11:09; Opdateret: 06/02-14 14:33

Aggers træner blander sig: Laudrup-afløser bliver succesAggers træner blander sig: Laudrup-afløser bliver succes

Liverpool-manager Brendan Rodgers siger, at når det kommer til den uerfarne erstatning for Michael Laudrup i Swansea 'er der ikke nogen bedre mand'.

storybild

Michael Laudrup hilser på sin forgænger i Swansea Brendan Rodgers i forbindelse med et møde mellem Swansea og Liverpool. (Billede: Jon Super)

Michael Laudrup er ude, fyret, ind er kommet klubbens egen gamle anfører Garry Monk, 34, der for første gang står med ansvaret for et hold.

Swansea-formand finder kritik af Laudrup usmagelig
Swansea-formand finder kritik af Laudrup usmagelig

Men Liverpools - og dermed Daniel Aggers - manager, Brendan Rodgers, der forlod Swansea forrige sommer, tror, at manden, han selv havde som anfører i klubben, kan blive en succes.

- Hvis han skaber den samme kvalitet, som han gjorde for mig som anfører, da jeg var i Swansea, så er der ingen tvivl om, at han bliver succesfuld, siger Rodger til South Wales Evening Post.

Laudrups danskere også fyret
Laudrups danskere også fyret

- Hvis klubben på dette tidspunk søger lederskab og engagement, så - ud fra min erfaring i Swansea City - er der ikke nogen bedre mand end Garry, siger han.

Dermed sender han en antydning af en stikpille til Michael Laudrup, der er blevet anklaget for at være mere engagaret i sin datters skolegang i Paris end i Swanseas ve og vel.

Fans bakker op om Laudrup-fyring
Fans bakker op om Laudrup-fyring

Om Monk siger han fortsat:

- Jeg følte altid, at han kunne komme til at blive en fantatisk manager - og han er en, der kender til Swansea Citys støbning, og hvad klubben er lavet af.

Michael Laudrup blev fyret tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Faxe: Laudrup har ingen samarbejdsproblemer

LÆS OGSÅ: Scorer kassen på fyreseddel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx