Af Ritzau - 15/10-16 07:56

Hertha-profil beklager Mor-udvisning: Jeg lod mig faldeHertha-profil beklager Mor-udvisning: Jeg lod mig falde

Dortmunds Emre Mor skubbede og blev udvist, men nu indrømmer Hertha Berlins Sebastian Langkamp teatralsk fald.

storybild

Borussia Dortmunds Emre Mor blev irriteret og skubbede Hertha Berlins Sebastian Langkamp i fredagens opgør i Bundesligaen. Det kostede et rødt kort, og nu venter der også en karantæne. (Billede: Reuters/Thilo Schmuelgen)

Den dansk-tyrkiske fodboldspiller Emre Mor blev fredag udvist for Borussia Dortmund i Bundesligaen.

Men efter 1-1-kampen mod Hertha Berlin indrømmer modstanderens store midterforsvarer Sebastian Langkamp, at han overdrev situationen, da den tidligere FC Nordsjælland-spiller skubbede til ham.

- Måske overreagerede jeg en smule. Jeg blev grebet af stemningen.

- Det var helt sikkert ikke til et rødt kort. Det beklager jeg, siger Sebastian Langkamp til fodboldmagasinet Kickers hjemmeside.

Situationen opstod omkring ti minutter før slutfløjt, da Dortmund pressede hårdt på for at sikre sig sejren.

19-årige Emre Mor modtog bolden på kanten af Hertha Berlins straffesparksfelt og søgte mod mål, men Sebastian Langkamp holdt rundt om midtbanespilleren med begge arme.

Langkamps ufine metoder fik Emre Mor til at skubbe hårdt til forsvarsspilleren, der faldt ned i græsset. Det dansk-tyrkiske stortalent kan nu se frem til en karantæne.

Lidt senere blev gæsternes målscorer, Valentin Stocker, også udvist, da han slagtede Dortmunds Matthias Ginter. Således endte kampen 1-1 i både mål og udvisninger.

Hertha Berlin indtager andenpladsen i Bundesligaen med 14 point for syv kampe. Dortmund er nummer tre med 13 point. Bayern München topper med 16 point for seks kampe.

Emre Mor, der i sommer skiftede FC Nordsjælland ud med Dortmund, har i landsholdssammenhæng valgt at repræsentere Tyrkiet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx