Af Ritzau - 23/04-17 21:36

Solbakken: Cornelius skal bestemme sig i næste ugeSolbakken: Cornelius skal bestemme sig i næste uge

Andreas Cornelius kan skifte til Atalanta, hvis han vil afsted, fastslår FCK-manager Ståle Solbakken.

storybild

Andreas Cornelius (tv.) gjorde god reklame for sig selv med to mål i Parken søndag. (Billede: Scanpix/Claus Bech)

Andreas Cornelius scorede to gange, da FC København søndag spillede sig tættere på et nyt dansk mesterskab med en 3-1-sejr over FC Midtjylland.

Og i løbet af den kommende uge sikrer den 24-årige angriber sig muligvis en aftale med Serie A-klubben Atalanta, som han besøgte i løbet af den forgangne uge.

- Andreas skal bestemme sig nu. Hvis han vil afsted, har jeg en stærk fornemmelse af, at klubberne bliver enige om en pris.

- Vi må se, om det falder på plads i løbet af den kommende uge, siger FC Københavns manager Ståle Solbakken og bekræfter samtidig, at Atalanta lige nu er eneste seriøse bejler til Cornelius.

Selv vil den dobbelte målscorer ikke sige noget konkret om sit besøg hos Atalanta, men han fremhæver Serie A som en attraktiv destination.

- Man skal huske på, at det ikke kun er i Premier League, der bliver spillet god fodbold.

- Serie A er en af verdens fire største ligaer. Der er masser af gode og traditionsrige klubber, der klarer sig godt europæisk, siger Cornelius og fortsætter:

- De er lidt mere taktisk opmærksomme i Italien, og der er mange gode italienske trænere. Modsat i Premier League, hvor der ikke er mange gode engelske trænere. De har styr på taktikken i Italien.

Cornelius havde for tre år siden et mislykket ophold i Premier League-klubben Cardiff, men han har udviklet sig meget siden, mener han selv.

- Fodboldmæssigt har jeg bygget meget på. Jeg har forbedret mine spidskompetencer. Mit hovedspil og min timing.

- Og hvis jeg kan fortsætte med at forbedre de simple ting, tror jeg, at jeg kan gøre mig gældende overalt, siger Cornelius.

Solbakken er tilfreds med, at Cornelius muligvis havner i Atalanta.

- Andreas skal ikke til en dårlig Premier League-klub. Det vil ikke gøre godt for ham.

- Jeg kan ikke garantere, at han bliver en succes i Atalanta, men de spiller med en stor angriber, og Corner har nogle gode spidskompetencer på det område, siger FCK-chefen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx