Af Ritzau - 10/03-17 07:55

Wozniacki er ovenpå efter drænende regnvejrsturneringerWozniacki er ovenpå efter drænende regnvejrsturneringer

Caroline Wozniacki glæder sig til at spille Indian Wells efter at have genfundet energien.

storybild

Caroline Wozniacki nåede to finaler i Mellemøsten, men mange regnvejrsafbrydelser var med til at dræne energikontoen. (Billede: Scanpix/Karim Sahib)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki tager lørdag hul på WTA-turneringen Indian Wells, hvor hun har tre finaledeltagelser og en enkelt sejr på cv'et.

Danskeren glæder sig til at komme i gang efter en kort pause ovenpå et mentalt hårdt program i Mellemøsten.

Spillet var godt, og det blev til to finalepladser i henholdsvis Qatar og Doha i februar, men adskillige regnvejrsafbrydelser i kampene drænede energien.

- Mentalt var det to hårde og lange uger på grund af al den ventetid i regnvejrspauserne, siger Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Jeg var helt sikkert lidt smadret, da jeg tog derfra. Jeg tog lige nogle dage fri og kunne godt mærke, at jeg var lidt drænet, da jeg begyndte at træne igen.

De gode oplevelser fra Indian Wells, med triumfen i 2011 som højdepunktet, samt den gode sæsonstart giver danskeren et godt rygstød ind i den amerikanske turnering.

- Selvtilliden er god. Jeg har ramt bolden godt til træning og følte det samme under kampene dernede (i Mellemøsten, red.).

- Jeg sluttede sidste år rigtig godt af og føler, at jeg har fået meget af det med over til den nye sæson, siger Caroline Wozniacki.

Hun var oversidder i første runde i Indian Wells, hvor hun er seedet som nummer 13.

Hun skal i sin første kamp møde vinderen af kampen mellem amerikaneren Taylor Townsend, som har fået et wildcard til turnering, og den polske kvalifikationsspiller Magda Linette.

Indian Wells rangerer lige under de fire grand slamturneringer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx