Af - 28/05-15 14:18

Wozniacki: - Det stinker!Wozniacki: - Det stinker!

Caroline Wozniacki lagde ikke fingre imellem efter sit nederlag til Julia Görges i anden runde af French Open tidligere i dag.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hun havde garanteret regnet med at skulle snakke om sine muligheder i tredje runde, så humøret var ikke ligefrem skyhøjt, da Caroline Wozniacki i dag i stedet måtte svare på spørgsmål om sit overraskende tidlige exit fra French Open.

- Hun har før givet mig problemer, og hun gav mig problemer i dag. Så det stinker! sagde hun efter kampen mod tyske Julia Görges, som vandt opgøret i anden runde i to sæt.

- Der er spillere, der er svære for dig, uanset rangeringen på verdensranglisten, og der er nogle, der er nemme. Uanset rangeringen på verdensranglisten. Jeg ville gerne have været videre til næste runde, men det er jeg ikke. Jeg må vel bare komme videre. Der er vist ikke mere at sige til det, siger hun ifølge wtatennis.com.

Total nedtur: Wozniacki sendt ud i Paris
Total nedtur: Wozniacki sendt ud i Paris

Det var fjerde gang, at Julia Görges vandt over Caroline Wozniacki, og tredje gang i på grus. Alligevel var danskeren på forhånd storfavorit til at tage sejren.

Den femte-seedede dansker er rangeret 67 pladser højere på verdensranglisten end sin modstander Julia Görges, så mens Caroline Wozniacki havde leveret et overraskende skidt resultat, så havde Julia Görges præsteret et overraskende godt et:

Og hun var glad!

- I dag er en meget speciel dag, for det er længe siden jeg har slået en top 10-spiller. I tiebreaken sagde jeg bare til mig selv, at jeg skulle være aggressiv, og det virkede til sidst, siger Julia Görges ifølge Foxsports.com.


LÆS OGSÅ: Analyse: Wozniacki får ingen problemer i dag

LÆS OGSÅ: Ekspert: Wozniacki sender stærkt signal til de andre

LÆS OGSÅ: Wozniacki efter sejr: - Det var vanvittigt!

LÆS OGSÅ: Wozniacki starter French Open med at uddele æg

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

7 tip: Sådan kommer du hosten til livs
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Gældsklemme truer Lauritz.com:...
bt.dk
Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx