Af Lars Dinesen - 30/06-15 21:39

Piotr Wozniacki: Caroline lavede alt for mange fejlPiotr Wozniacki: Caroline lavede alt for mange fejl

Caroline Wozniacki har ikke råd til at starte dårligt mod en bedre modstander, mener Piotr Wozniacki.

storybild

Caroline Wozniacki spiller mod Saisai Zheng (Billede: Polfoto/AP/tim Ireland)

7-5, 6-0 lyder som komfortable cifre. Men bag dem gemte sig en lidt anden historie, da Caroline Wozniacki indledte Wimbledon med en sejr over kineseren Zheng Saisai.

Danskeren begik et hav af fejl i begyndelsen og overlod initiativet til modstanderen, der nemt kunne bringe sig foran med et dobbelt servegennembrud til stillingen 4-1 i første sæt, inden kampen blev vendt på hovedet med 12 danske partier ud af de sidste 13.

Far og træner, Piotr Wozniacki, havde efter sejren overskud til at sprøjte vand fra en drikkedunk mod det fremmødte danske pressekorps, men spillet var han et stykke hen ad vejen utilfreds med.

- Caroline laver alt for mange fejl. Det er ok at lave fejl, hvis man forsøger at spille aggressivt, men det skal være fornuftigt, siger Piotr Wozniacki.

Wozniacki slår kineser og er videre i Wimbledon
Wozniacki slår kineser og er videre i Wimbledon

- Jeg har ikke snakket med hende endnu, så jeg ved ikke, om hun var nervøs, eller om det havde noget at gøre med skaden (rygskaden som fik hende til at trække sig i Eastbourne for fire dage siden, red).

- Men efter den langsomme start begyndte hun at spille mere fornuftigt efter 1-4, og hun fik samlet sig, tilføjer Piotr Wozniacki.

Også i opvarmningsturneringen i Eastbourne i sidste uge havde den danske nummer fem i verden en tendens til at starte dårligt, hvorefter hun måtte kæmpe sig tilbage.

Se Caroline Wozniackis nye kjole med frækt 'tennis-net'
Se Caroline Wozniackis nye kjole med frækt 'tennis-net'

Men tendensen skal ophøre, hvis hun vil gøre sig forhåbninger om at nå langt i årets Wimbledon.

- Jeg håber, det var sidste gang. Når hun skal møde stærkere modstand, bliver det meget svært at komme tilbage i kampen, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniackis modstander i anden runde bliver tjekken Denisa Allertova, der tirsdag aften slog landsmanden Katerina Siniakova i tre sæt.

LÆS OGSÅ: Wozniacki varmer op med kæmpe popstjerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx