Af Ritzau - 15/06-16 11:31

Jesper Hansen drømmer om OL-stemning efter TourenJesper Hansen drømmer om OL-stemning efter Touren

Danskeren Jesper Hansen kæmper for en Tour-plads hos Tinkoff, men et OL i Rio lurer også på bagkant.

storybild

Jesper Hansen håber at få en af de tre danske pladser til OL i august. (Billede: Scanpix/Lionel Bonaventure)

Om mindre end en måned går det løs i Tour de France, og her håber den danske bjergrytter Jesper Hansen at være en del af Tinkoff-holdet.

Kort efter Touren indledes OL, og selv om Jesper Hansen afviser, at det fylder meget i hans tanker lige nu, så lægger han ikke skjul på, at han gerne vil til Rio.

- Selvfølgelig. Det er jo ikke så tit, man får chancen for at komme til OL, så det kunne være fedt, lyder det fra den 25-årige Tinkoff-rytter.

Det danske hold til OL er endnu ikke udtaget, men ruten i Rio er netop en sag for bjergryttere, hvorfor Jesper Hansen ligger meget lunt i svinget til en af de tre danske OL-billetter til landevejsløbet.

- Ja, den passer mig meget godt, for det er en hård rute, men jeg vil også gerne bare mærke stemningen til OL, siger Jesper Hansen.

OL er kun hvert fjerde år, hvorfor chancerne for at opleve det er få. Men når man er cykelrytter, så er et OL stadig ikke det vigtigste.

Derfor har Jesper Hansen også en klar prioritetsliste denne sommer.

- Tour de France er stadig noget større. OL vil være en bonus, siger han.

Hvis den danske bjergrytter udtages til Tour de France, skal han forsøge at hjælpe kaptajn Alberto Contador til en mulig samlet sejr.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx