Af Ritzau - 01/07-16 23:42; Opdateret: 02/07-16 03:33

Walisisk målscorer efter EM-bedrift: Det er fantastiskWalisisk målscorer efter EM-bedrift: Det er fantastisk

De walisiske spillere var glade, da de havde slået Belgien og spillet sig i EM-semifinalen mod Portugal.

storybild

De walisiske spillere kunne lade jublen bryde løs, da Belgien var besejret 3-1 i EM-kvartfinalen fredag. (Billede: Scanpix/Paul Ellis)

Wales skabte overraskelsen, da Belgien fredag aften blev sendt ud af EM-slutrunden i kvartfinalen.

Wales imponerede med en 3-1-sejr, der betød, at Wales møder Portugal i semifinalen, mens Belgien kan rejse hjem og evaluere tilstanden på et landshold, der er fyldt med stjernenavne fra store europæiske klubber.

Hal Robson-Kanu bragte Wales foran 2-1 i anden halvleg, efter at Belgien var kommet foran 1-0 før pausen, før Ashley Williams udlignede til 1-1.

Hal Robson-Kanu var imponeret, da semifinalepladsen var en realitet.

- Det er fantastisk. Vi gjorde det godt ved at komme tilbage i kampen i første halvleg. Vi vidste, at hvis vi spillede i anden halvleg, som vi gjorde i første halvleg, så ville vi få vores belønning.

- Det her er noget, vi har arbejdet for i seks eller syv år. Det er en kredit til alle, der har været involveret, og må det fortsætte længe, siger Hal Robson-Kanu ifølge uefa.com.

Midtbanespilleren fremhævede efter sejren, at Wales har et godt kendskab til Belgien.

- Vi har spillet mod Belgien nogle gange de senere år, og vi ved, hvordan vi skal spille imod dem. Vi var skuffede over at komme bagud 0-1, men vi svarede igen, udlignede og tog det derfra, siger Robson-Kanu.

Joe Allen fra Liverpool vidste ikke rigtig, hvad han skulle mene efter sejren.

- Jeg mangler ord. Vi troede aldrig, at vi skulle ende i denne position.

- Vi vidste, at vi ville score i aften, og så snart vi udlignede, var vi sikre på, at vi ville vinde kampen. Det vil kræve noget specielt at stoppe os, siger Joe Allen.

Wales' anfører, Ashley Williams, udlignede til 1-1 i opgøret, og Swansea-spilleren erkendte, at bedriften ikke var forventet.

- Vi var mere glade end nogensinde for at komme her (til EM, red.) og gå videre fra gruppen. Jeg elsker gutterne, og tilhængerne er fantastiske.

- Jeg håber, alle nyder det her derhjemme. Vi vil blive ved med at nyde det og forsøge at spille vores spil, siger Ashley Williams.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx