Af - 22/09-15 11:25

Ferguson afslører: Her er stjernerne, United gik glip afFerguson afslører: Her er stjernerne, United gik glip af

Manchester United har misset et fodboldhold (næsten) af superstjerner gennem tiden, skriver Sir Alex Ferguson i ny bog.

Bildstrecke im Grossformat »
- Han var ti år gammel, da vi for første gang hørte om ham. Vi kiggede på ham, men den næste dag svor han troskab til Bayern München, siger Ferguson om den tyske verdensmester. - Hans agent krævede en langt højere pris end vi var villige til at betale, skriver 'Fergie' om den giftige angriber, som har sparket to mesterskaber hjem til lokalrivalerne fra City. - Vi bød 350 millioner kroner på ham, men PSG købte ham for 450 millioner kroner, siger Sir Alex om den hurtige kantspiller. - Jeg så ham spille for Rennes i 2003. Man vi syntes, at Petr var lidt ung i det til at tage kampen op i Premier League, siger Ferguson om tjekken, som blev et målmands-ikon i Chelsea. - Vi var nede at se ham i Marseille, men klubben ville have 250 millioner kroner, og så slog Chelsea til, inden vi havde nået at beslutte os, siger Sir Alex om den stærke angriber, som bidrog til adskillige Chelsea-triumfer - I 2011 skyndte jeg mig ned til Lille. Zinedine Zidane fik nys om det og på en eller anden måde havnede han i Real Madrid, skriver Ferguson om det store forsvarstalent. - Vi ville gerne have signet ham i Cruzeiro i 1994, men vi kunne ikke få arbejdstilladelsen igennem og i stedet tog han til PSV Eindhoven, skriver Sir Alex om angrebslegenden, som var blandt verdens bedste i en årrække i 90'erne og start-00'erne. - Jeg gjorde mit hjemmearbejde og talte med nogle italienske kontakter. De tilbagemeldinger jeg fik, bekræftede, at det ville være for stor en risiko, skriver Ferguson om den italienske bad boy, som han i 2010 overvejede at hente til United.

Man kan nærmest sætte et Champions League-vindende mandskab ud af de stjerner, som Manchester United af den ene eller anden årsag er gået glip af gennem årene.

Det afslører Sir Alex Ferguson i sin nye bog, 'Leading'.

Millionløn og lækker dame: Hvilken Premier League-stjerne har den bedste pakke?
Millionløn og lækker dame: Hvilken Premier League-stjerne har den bedste pakke?

Her sætter den legendariske manager, som hentede 38 trofæer til Manchester United i årene 1986 til 2013, navne på nogle af de helt store kanoner i europæisk fodbold, som enten valgte De Røde Djævle fra eller som klubben droppede.

Se de otte store kanoner i galleriet herover.

United-teenager slår til i sejr over Southampton
United-teenager slår til i sejr over Southampton

Sir Alex afslører også i sin kommende bog, at klubben tilbage i 2010 var ved at miste deres engelske stjerneangriber Wayne Rooney på grund af uenigheder om hans kontrakt.

Men efter at have fået serveret et tilbud om en ugeløn på 180.000 pund - i omegnen af 1,8 millioner kroner - så faldt United-10'eren til patten. Ferguson skriver dog i bogen, at det var langt mindre end United oprindeligt havde tilbudt ham.

David De Gea forlænger med United i fire år
David De Gea forlænger med United i fire år

Den skotske manager syntes nemlig ikke, at Rooney skulle tjene det dobbelte af, hvad han selv hev hjem om ugen. Så han fik overbevist Manchester Uniteds ejere, den amerikanske Glazer-familie og klubbens daværende direktør David Gill, at Rooneys løntilbud skulle reduceres.

- Det var helt simpelt. Vi aftalte, at ingen spillere skulle have mere i løn end mig, skriver Ferguson i bogen.

Og sådan blev det.

LÆS OGSÅ: Topscorer snydt: Blev lovet Mercedes og millioner - havnede i Køge

LÆS OGSÅ: Udsigt til Eriksen-comeback redder Morten Olsens dag

LÆS OGSÅ: Bye-bye Barca: Selvstændigt Catalonien kan sende Barcelona ud af ligaen

LÆS OGSÅ: Den spanske armada er klar til at erobre Europa

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx