Af Ritzau - 01/07-17 23:06; Opdateret: 02/07-17 01:15

Dansk golfkvinde falder tilbage i USADansk golfkvinde falder tilbage i USA

Emily Kristine Pedersen gik i par i tredje runde i prestigefyldt turnering, og hun ligger delt nummer 20.

storybild

Emily Kristine Pedersen gik også tredje runde i par i KPMG Women's PGA Championship. (Billede: Scanpix/Nezar Balout/arkivfoto.)

Den danske golfspiller Emily Kristine Pedersen leverede for anden dag i træk en runde i par på tredjedagen ved KPMG Women's PGA Championship i den amerikanske delstat Illinois.

Dermed måtte hun igen se sig selv rasle ned ad leaderboardet, efter at hun blandede sig helt i toppen på første runde af den prestigefyldte turnering.

Ligesom i anden runde præsterede den 21-årige dansker to birdies og to bogeys. Det placerer hende på en delt 20.-plads i sammenlagt tre slag under par.

Dermed er hun syv slag efter førstepladsen, der indtages af sydkoreanske Chella Choi og amerikanske Danielle Kang.

De jagter begge deres første major-sejr og ligger to slag foran sydkoreaneren Jiyai Shin på tredjepladsen.

Den 26-årige Chella Choi har kun en enkelt sejr på LPGA-touren. Den blev sikret i 2015 ved Marathon Classic. Hendes bedste placering ved en major-turnering var i 2013, da hun sluttede på en femteplads i netop KPMG Women's PGA Championship.

Den 24-årige amerikaner Danielle Kang har en 14.-plads ved US Women's Open i 2012 som sit bedste resultat ved en major-turnering.

Ud over Emily Kristine Pedersen har yderligere to danskere deltaget i de to første runder ved den prestigefulde turnering i den lille amerikanske by Olympia Fields.

Hverken Nicole Broch Larsen eller Therese O'Hara lykkedes dog med at klare cutgrænsen efter anden runde, og derfor spiller de ikke i weekenden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx