Af - 11/06-15 13:07

Dansk Formel 1-håb: Le Mans kan give mig ny karriereDansk Formel 1-håb: Le Mans kan give mig ny karriere

Marco Sørensen debuterer i weekenden i det legendariske Le Mans-løb. Det kan være afgørende for fremtiden.

Bildstrecke im Grossformat »

Det har ikke kørt for Marco Sørensen i år.

Målsætningen om at bane vej til Formel 1 gennem topresultater i GP2-serien hos Carlin-holdet er indtil videre slået fejl. En 19.-plads har været bedste resultat efter seks løb.

Magnussen om fremtid: - Satser ikke alt på McLaren
Magnussen om fremtid: - Satser ikke alt på McLaren

Derfor vil det lune med lidt succes for nordjyden, når han i weekenden skifter klasse og debuterer i det traditionsrige Le Mans-løb. Marco Sørensen siger:

Det vil helt klart ikke skade mig at lave et godt resultat her. Jeg er også nødt til at tænke på fremtiden, hvis det ikke bliver til en plads i Formel 1. Et godt resultat i Le Mans vil kunne betyde, at jeg har en fremtid foran mig alligevel.

Han er en del af det rent danske kører-line-up hos Aston Martin i LMGTE Pro-klassen, og ambitionen er klar i konkurrencen med Ferrari, Porsche og Corvette:

TV: Magnussen afslører: Her er mit favorit-hold
TV: Magnussen afslører: Her er mit favorit-hold

- Vi går efter at vinde – og vi har alle chancer for at gøre det. Vi har det godt sammen, og der er en god atmosfære på holdet.

Han skal i raceren for første gang i dag, hvor de 56 biler skal træne (klokken 16-20 og klokken 22-00). På lørdag går det løs.

- Jeg har en god spænding i kroppen. Nu glæder jeg mig helt vildt til at få sat det i gang og komme i bilen. Der er ikke noget, der måler sig med det her, siger Marco Sørensen.


LÆS OGSÅ: Magnussen: - Jeg må vise at jeg stadig vil det

LÆS OGSÅ: Magnussen: Derfor mistede jeg sædet til Button

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx