Af Ritzau - 03/03-17 21:06

Esbjerg-træner efter nederlag: Det er et tilbageskridtEsbjerg-træner efter nederlag: Det er et tilbageskridt

Esbjerg missede fredag en gylden mulighed for at avancere i tabellen, men måtte se sig slået af Viborg hjemme.

storybild

Esbjergs cheftræner, Lars Sørensen var bitter efter nederlaget i Alka Superligaen hjemme til Viborg fredag aften. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Esbjerg kom fredag aften ned på jorden igen i Alka Superligaen efter seks ubesejrede kampe i træk. Vestjyderne tabte således med 1-3 på hjemmebane til bundholdet Viborg.

Esbjergenserne fik ellers en drømmeåbning på kampen med en scoring efter blot to minutters spil, men derefter gik det galt. Ifølge cheftræner Lars Sørensen var indsatsen et tilbageslag.

- Resultatet var et skridt tilbage, efter vi kom ind til kampen med en sejr og en uafgjort. Spillemæssigt var det også et tilbageskridt og især defensivt i forhold til vores positioneringer.

- Man kunne jo flere gange stå på sidelinjen og tænke på, hvad der foregik derinde. Vi stod helt skævt, så det er noget, vi skal have kigget på og evalueret, siger han.

Nederlaget betyder, at Esbjerg mistede muligheden for at kravle op i tabellen og lægge yderligere pres på de omkringliggende hold.

- Det er super ærgerligt, at vi ikke fik de tre point, så vi kunne hægte os på midterfeltet. Vi kunne samtidig have øget afstanden til Viborg betragteligt, siger Esbjerg-træneren.

Esbjergs midtbanespiller Jesper Jørgensen er enig sin træner.

- Det var ikke godt nok. Vi tillod for mange chancer, og vi var ikke så gode med bolden, som vi skulle være.

- Det ville have gjort så godt med tre point i dag, især mentalt. Men det var egentligt fra første til sidste minut, at det ikke var godt nok i dag, siger han.

Jesper Jørgensen er dog fortrøstningsfuld i forhold til de kommende kampe.

- Generelt mener jeg, at vi som hold nu hænger bedre sammen.

- I dag var en undtagelse, men ellers ser det fornuftigt ud. Når det er sagt, er vi selvfølgelig bevidste om, at der er lang vej hjem endnu for os, siger Jesper Jørgensen.

Esbjerg møder i næste runde FC København på udebane.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Fra i dag kan du køre over Storebælt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx