13/07-17 08:00

38-årige Pac-Man trodser træner: Jeg bokser videre38-årige Pac-Man trodser træner: Jeg bokser videre

Manny Pacquiao tabte tidligere på måneden sit VM-bælte til australieren Jeff Horn.

storybild

Manila. Den 38-årige stjernebokser Manny Pacquiao vil ikke indstille karrieren efter VM-nederlaget 2. juli til det australske boksehåb Jeff Horn, skriver filippineren på de sociale medier.

Det er på trods af, at den tidligere verdensmesters træner Freddie Roach tidligere har sagt, at han mener, at "Pac-Man" burde indstille karrieren efter nederlaget til 29-årige Horn. Men filippineren afviser.

- Jeg elsker denne sport (boksning, red), og så længe passionen er der, vil jeg fortsætte med at kæmpe for gud, min familie, mine fans og mit land, skriver Pacquiao.

Horn vandt kampen om VM-bæltet i forbundet World Boxing Organisation (WBO) med 117-111, 115-113 og 115-113. Kampen blev bokset i Brisbane i Australien.

Der var store kontroverser om resultatet, da flere mente, at Pacquiao havde vundet kampen.

Men efter tre nye dommere efterfølgende så kampen igennem, blev Horn igen udråbt som vinder af kampen. Men australieren vil gerne slå sejren fast ved at slå "Pac-Man" endnu en gang.

- Folk vil altid have meninger, og det kan man ikke ændre på. Så jeg tænker, at den eneste måde, man kan ændre folks mening, det er ved, at vi tager en ny kamp. Jeg tror, jeg vil være endnu bedre anden gang, sagde Horn tidligere på ugen til AFP.

Jeff Horn, som er tidligere skolelærer, har en rekordliste, der lyder på 17 sejre og en enkelt uafgjort i 18 professionelle kampe.

I 2015 tabte Manny Pacquiao på point til superstjernen Floyd Mayweather i en gigantisk pengekamp. Mayweather bokser senere på året mod den irske MMA-kæmper Conor McGregor.

Pacquiao, som har været verdensmester i fem forskellige vægtklasser, har en rekordliste, der lyder på 59 sejre i 68 kampe.

Det er otte år siden, at Manny Pacquiao senest har vundet en kamp på knockout.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx