Af Ritzau - 27/11-16 18:31

Klavs Bruun er tilfreds med angrebstest i træningskampKlavs Bruun er tilfreds med angrebstest i træningskamp

Landstræneren testede syv mod seks-spillet, da Danmarks håndboldkvinder spillede sidste test inden EM.

storybild

Klavs Bruun Jørgensen så Danmark tabe i den sidste test inden EM. (Billede: Scanpix/Johansen, Carina)

Danmarks kvindelandshold i håndbold tabte søndag med 19-20 til Frankrig i den sidste kamp, inden det går løs ved EM om en uge.

Men resultatet betød ikke det store for landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der blandt andet brugte kampen mod OL-sølvvinderen til at teste syv mod seks-spillet i angrebet.

- Det var en fin træningskamp, hvor vi fik prøvet nogle forskellige ting af. Vi fik spillet syv mod seks mod et af de bedste forsvar at gøre det imod. Det kan være, vi skal bruge det under EM, siger landstræneren.

Spørgsmål: Hvad fik du set i syv mod seks-fasen?

- Vi fik bedre styr på det, jo længere vi kom frem i kampen. Jeg synes, vi var lidt tøvende i starten, men så begyndte vi at gå mod kassen, og så fungerede det pludselig, og vi scorede stort set hver gang.

- Man er nødt til at prøve tingene af, og det var gode lærepenge, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark indledte Møbelringen Cup med et nederlag på seks mål til Norge torsdag, inden Rusland blev slået med otte mål lørdag.

Landstræneren så både gode og mindre gode facetter i firenationersturneringen.

- Der er meget at være tilfreds med. Jeg er tilfreds med indstillingen, efter vi startede lidt skidt mod Norge, hvor vi ikke var helt til stede. Det var vi til gengæld i resten af spilminutterne, og det er jeg svært tilfreds med.

- Der er masser at arbejde med. Vi kan blive endnu skarpere både angrebs- og forsvarsmæssigt. Kampen mod Frankrig var et godt eksempel, da vi mødte et hold, der er bevægeligt og fintestærkt.

- Vi fik problemer indimellem, men heldigvis havde Sandra Toft en god dag i målet. Der er stadig meget, vi kan lægge på, men jeg synes, vi bevæger os fremad, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark spiller sin første kamp ved EM næste mandag mod Montenegro.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx