Af Steffen Gronemann - 20/08-17 13:26; Opdateret: 20/08-17 14:54

Efter flere måneders romance: Endelig viser legenden sin storbarmede kæreste fremEfter flere måneders romance: Endelig viser legenden sin storbarmede kæreste frem

'En dejlig dag med familien.'

storybild

(Billede: GLYN KIRK)

Sådan skriver den pensionerede fodboldstjerne Rio Ferdinand på Instagram til et billede af ham selv ved poolen på et ferieresort, hvor han er omgivet af sin familie - og ikke mindst kæresten Katie Wright.

Den tidligere forsvarsstyrmand i Manchester United og på det engelske landshold har gennem længre tid dannet par med tv-serie-skuespilleren Katie Wright, men han har aldrig selv vist sig på et billede med hende før lørdagens ferie-snapshot.

Decent day with the fam

Et opslag delt af Rio Ferdinand (@rioferdy5) den


24-årige Wright er kendt for sin rolle i soap-serien The Only Way Is Essex - og for hendes veldrejede attributer, som hun elsker at vise frem til sine millioner af følgere på Instagram (se nederst i artiklen).

I juli blev forholdet mellem 38-årige Rio Ferdinand og Katie Wright officielt efter flere måneders rygter om en mulig romance mellem de to. Men det er altså først nu, at Rio Ferdinand viser sin udkårne frem på de sociale medier.

På Katie Wrights Instagram har man dog kunnet følge med i hendes og Ferdinands ferie i Portugal. Blandt andet har hun delt et billede, hvor hun spiser frokost med Ferdinands halvsøstre, som også optræder på hans billede fra ferien.

Lunch with the girls

Et opslag delt af Kate Wright (@xkatiewright) den


Rio Ferdinand nåede at spille 455 kampe for Premier League-giganterne Manchester United fra 2002 til 2014. Med De Røde Djævle vandt han ligaen seks gange samt Champions League i 2008. Han har spillet 81 landskampe for England.

I dag gør han sig som fodboldekspert på tv, mens han i fritiden holder sig i fin form. Se bare billedet herunder. Vi smider for god ordens skyld også lige lidt flere af Rios Ferdinands skønne kæreste ind, som I kan nyde denne dejlige fodboldsøndag.

Decent day with the family on the boat... just taking in some much needed sun! #SeaLiving #YachtLife

Et opslag delt af Rio Ferdinand (@rioferdy5) den


Cactuss lovin' in this cute @prettylittlething outfit

Et opslag delt af Kate Wright (@xkatiewright) den


Missing the sun & @bahimibeachwear days

Et opslag delt af Kate Wright (@xkatiewright) den


Donuts & @bahimibeachwear

Et opslag delt af Kate Wright (@xkatiewright) den


The right kind of holiday blues @LipsyLondon #mylipsylook

Et opslag delt af Kate Wright (@xkatiewright) den


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx