Af Ritzau - 29/09-16 15:50

Superliga-profil erkender massivt pillemisbrugSuperliga-profil erkender massivt pillemisbrug

Lyngbys Martin Ørnskov fortæller i en ny bog om et misbrug af gigtmedicin, da han spillede for Brøndby.

storybild

Lyngbys Martin Ørnskov brugte giftpiller til at holde smerter væk, da han spillede i Brøndby, fortæller han i en ny bog. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Den tidligere Brøndby-spiller Martin Ørnskov beretter i en ny bog om et massivt brug af gigtpiller, skriver Politiken.

Den nuværende Lyngby-spiller blev hentet til Brøndby i sommeren 2013, hvor han skulle være med til at ændre resultaterne i klubben.

Martin Ørnskov pådrog sig dog en række småskader, og i den periode proppede han sig med gigtpiller.

- I den periode havde jeg konstant en pose gigtpiller i lommen, hvis nu jeg lige trængte til lidt smertestillende, og havde gemt små lagre strategiske steder i mit hus, så jeg ikke skulle humpe for langt omkring efter dem, fortæller Martin Ørnskov ifølge Politiken i bogen Rebellerne, der er skrevet af journalist og forfatter Søren Sorgenfri.

Martin Ørnskov beretter også om, at han bedøvede sig selv med pillerne, så han blev svimmel.

- Jeg var høj i en superligakamp, og hele første halvleg foregik i slowmotion. Det var som at spille i vand, fortæller Martin Ørnskov.

For nogle måneder siden fortalte den tidligere Brøndby-spiller og landsholdsprofil Daniel Agger til Jyllands-Posten om et lignende misbrug af gigtmedicin.

Team Danmark-lægen Thøger Persson Krogh siger til Politiken, at for elitesportsudøvere kan en høj dosis særligt være skadende.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx