Af Ritzau - 24/03-17 12:20; Opdateret: 24/03-17 12:45

Skuffet Kevin Magnussen: Jeg er et skridt bagefterSkuffet Kevin Magnussen: Jeg er et skridt bagefter

Selv om danskeren havde en skuffende dag på banen i Melbourne, glæder han sig over teamkammeratens gode tider.

storybild

Kevin Magnussen havde fredag problemer med sin Haas-racer. Hans franske holdkammerat, Romain Grosjean, kom derimod flot gennem træningerne i ottendebedste tid. (Billede: Scanpix/William West)

Kevin Magnussen fik ikke det ønskede ud af fredagens træninger før sæsonens første Formel 1-grandprix i Melbourne.

En 17.-plads ved første træning og en 19.-plads ved den anden træning frustrerede danskeren forud for lørdagens kvalifikation.

- Jeg fik ikke meget ud af det, men heldigvis så den anden bil god ud.

- Jeg tror nok, at jeg skal komme ind i rytmen, hvis jeg får en god dag, men jeg er et skridt bagefter, siger danskeren.

Kevin Magnussen fik kun otte omgange i fredagens anden træning, da der var en læk på Magnussens bil.

Danskerens mekanikere skal nu bruge natten til at få bilen på plads forud for den sidste træning og den efterfølgende kvalifikation, der køres tidligt lørdag morgen dansk tid.

Samtidig med, at Magnussen måtte bruge af tiden i pitten, kunne han se sin teamkammerat, Romain Grosjean, komme flot fra land på Albert Park i Melbourne.

Franske Grosjean kørte i ottendebedste tid i begge træninger, og han formåede dermed at leve op til holdets forventninger.

- Det er helt vildt opløftende for mig og resten af teamet, at Grosjean rimeligt sikkert kører i top-10. Så ved man, at bilen er der, når den fungerer.

- Jeg er et skridt bagud, fordi jeg ikke har fået noget ud af dagen. Men jeg er sikker på, at jeg nok skal indhente det tabte, siger Kevin Magnussen.

Fredagens hurtigste mand var ikke overraskende engelske Lewis Hamilton. Ved begge træninger fredag var hans Mercedes-racer hurtigst.

Nummer to i den anden træning var tyske Sebastian Vettel i sin Ferrari. Han var dog et halvt sekund langsommere end Hamilton.

Ved første træning var det finske Valtteri Bottas, der er holdkammerat med Hamilton, der blev nummer to. Også han var her et halvt sekund langsommere end Hamilton.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx