Af - 27/01-16 14:35

Landsholdslegende før skæbnekamp: En fiasko hvis Danmark ikke vinderLandsholdslegende før skæbnekamp: En fiasko hvis Danmark ikke vinder

Michael V. Knudsen er optimistisk på Danmarks vegne før skæbnemødet med Tyskland.

storybild

Michael Damgaard, Mads Mensah og Jesper Nøddesbo skal løfte Danmark. (Billede: Polfoto/Dresling Jens)

Bare rolig håndboldfans. Semifinalen skal nok komme i hus. Danmark nakker Tyskland.

Det mener landsholdslegenden Michael V. Knudsen, som kalder en dansk sejr i den afgørende mellemspilkamp ved EM i Polen for næsten 100 procent sikker.

- Jeg kan overhovedet ikke se, at denne sejr kommer i fare, siger den tidligere landsholdsstreg og tilføjer verdens mindste men:

- Det skulle da lige være, hvis de spiller historisk sløjt eller de undervurderer dem. Det vil være en stor skuffelse, hvis de ikke vinder og kommer i semifinalen. En fiasko faktisk, siger Michael V. Knudsen.

Han betegner Tyskland som et spændende, godt-fightende kollektiv.

- Tyskland har udviklet sig de sidste par år med en ny landstræner, der har skabt et godt tysk sammenhold. Det er ikke de allerbedste spillere, men et hold, der har fået den rette indstilling. Det ses tydeligt i deres kampe. De har ikke vundet stort eller spillet fremragende. Men har flere gange alligevel vundet til sidst.

Men, siger Knudsen, der mangler rutine og verdensstjerner. Ikke mindst nu da anfører Steffen Weinhold og den 202 centimeter høje Christian Dissinger er færdige ved EM med skader.

- Wienhold, som har været Tysklands store profil, er en fighter af Guds nåde. At han ikke er med er en kæmpe bet for dem, vurderer den mangeårige Flensburg-Handewitt-veteran, som nu spiller i Bjerringbro-Silkeborg og sætter trumf på med denne analyse:

- Danmark er et bedre hold end Tyskland med større stjerner og flere muligheder taktisk.

Michael V. Knudsen har spillet 212 landskampe og vundet EM i 2008 og 2012.(Bild: Polfoto/Arkiv)

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx