31/08-14 19:40

Schmeichel tog point fra ArsenalSchmeichel tog point fra Arsenal

Leicester med Kasper Schmeichel på mål kravlede over nedrykningsstregen med 1-1 hjemme mod Arsenal.

storybild

(Billede: Polfoto)

Keeper Kasper Schmeichel leverede en solid indsats og diskede op med de nødvendige redninger, da han og Leicesters Premier League-oprykkere søndag på hjemmebane spillede 1-1 mod Arsenal.

Med resultatet er Leicester oppe på to point for tre kampe, men måske vigtigere end noget andet inden den kommende landskampspause er Schmeichel og holdkammeraterne nu kravlet over nedrykningsstregen.

Arsenal har fået en lidt bedre sæsonstart med nu fem point, men London-klubben, som har ambitioner om at blande sig i topstriden, vil være skuffet over det uafgjorte resultat.

Alexis Sánchez bragte Arsenal foran 1-0 efter 20 minutters spil, men kun et par minutter senere udlignede Leicesters bomstærke argentinske frontangriber Leonardo Ulloa til 1-1.

Både Ulloa og angrebskollega David Nuggent havde i anden halvleg gode muligheder til 2-1 på farlige omstillinger, men skarpheden svigtede værternes angribere.

I det hele taget var Leicester-spillerne farlige på kontraangreb, og dem fik de en del af, eftersom Arsenal pressede på for at få de tre point.

Leicester skal næste gang i aktion ude mod Stoke, mens Arsenal i en tidlig topkamp på sæsonen får besøg af mesterholdet Manchester City.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx