Mens vi venter ... Spanien fik bronze!Mens vi venter ... Spanien fik bronze!

Juan Canellas og målmand Sierra var oplevelserne, da Spanien på en halv hjemmebane slog Kroatien i bronzekampen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Spanien sikrede sig bronzemedaljerne ved EM efter en 29-28-sejr over Kroatien i en kamp, der med danske øjne vel bedst kunne beskrives som en opvarmningskamp til finalen mellem Danmark og Frankrig.

Kroatiens træner Slavko Goluza har i den grad bragt sig i unåde hos danskerne efter sine udtalelser om dommerne og hotelforholdene i Danmark.

TV: Her stormer finalegale danskere ind i Boxen
TV: Her stormer finalegale danskere ind i Boxen

Det var tydeligt under bronzekampen mellem Spanien og Kroatien, hvor Goluza blev pebet ud, hver gang han var på storskærmen, og tilskuerne i stor stil støttede det spanske hold.

EM's topscorer Juan Canellas fortsatte med at lave mål - syv styk blev det til alene i første halvleg, og så førte Spanien med to ved pausen.

Måske dommerne havde lyttet lidt til den kroatiske kritik, for der var stik mod sædvanen ved dette EM ikke faldet en eneste udvisning ved pausefløjtet.

Debutanten før EM-finale: Det er gået stærkt
Debutanten før EM-finale: Det er gået stærkt

Domagoj Duvnjak kæmpede for at holde Kroatien inde i kampen, men han var meget alene i offensiven og blev tvunget til at tage nogle meget svære afslutninger.

Dét kombineret med at Mikkel Hansens holdkammerat, den spanske målmand Sierra, begyndte at tage fra i målet gjorde, at Spanien holdt stand hele vejen til slutfløjt.

Og så kan man måske i sit stille sind undre sig over, at der ikke var plads til EM's topscorer og kampens bedste markspiller Joan Canellas på EM's All-star hold.

To danskere på EM's All-star hold
To danskere på EM's All-star hold

LÆS OGSÅ: Sådan skal guldet fejres, hvis.....

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx