Af - 06/10-14 17:16; Opdateret: 06/10-14 19:39

United-legende: Jeg nikkede Schmeichel en skalleUnited-legende: Jeg nikkede Schmeichel en skalle

I selvbiografen 'The Second Half' fortæller den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane om et slagsmål med danske Peter Schmeichel.

storybild

Her ses Roy Keane (til højre, red.) sammen med sin chef Paul Lambert. (Billede: Polfoto/arkivfoto)

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende assistenttræner for Premier League-klubben Aston Villa, Roy Keane, har som så mange andre udgivet en selvbiografi.

Her er det kommet frem, at Keane kom op at toppes med Peter Schmeichel på en træningslejr i Hongkong i 1998. Det skriver Daily Mail.

United-profil: »Vi er blevet hjernevasket«
United-profil: »Vi er blevet hjernevasket«

Ifølge den tidligere midtbaneslider var de to langt fra bedste venner i deres tid for Manchester United, og det var angiveligt spændingerne fra banen, der udmøntede sig i et mindre slagsmål, efter de havde drukket lidt.

- Peter tog fat i mig, og jeg nikkede ham en skalle. Vi havde været oppe at toppes længe, lyder det fra den nu 43-årige irske træner.

Laudrup vil ikke sladre som Ferguson
Laudrup vil ikke sladre som Ferguson

Resultatet af slagsmålet blev, at 'the Great Dane' fik et stort blåt øje, som han forsøgte at gemme væk på det efterfølgende pressemøde under et par solbriller. Journalisterne spurgte naturligvis om, hvad der var sket, men Schmeichel gav ikke Keane skylden for det blå øje. Han sagde derimod, at han havde fået en albue i hovedet til træning. Det fik han meget respekt for af den temperamentsfulde irer.

Efterfølgende fik de to holdkammerater en ordentlig skideballe af holdets iltre træner Sir Alex Ferguson, der sagde, at de begge var en skændsel for klubben.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Brøndby henter stor Superliga-profil
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx