Af - 31/03-14 13:45

Knudsen: Derfor blev jeg en god håndboldspillerKnudsen: Derfor blev jeg en god håndboldspiller

Michael V. Knudsen stopper landsholdskarrieren. Hans opdragelse er forklaringen på hans succes på håndboldbanen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Michael V. Knudsen meddelte mandag, at han stopper på landsholdet til april. Selvom det er et vedmodigt farvel, mener han selv, at han har opnået alt, hvad han har drømt om i rødt og hvidt. Det er blandt andet på grund af hans opdragelse, mener stregspilleren.

- Fra barnsben har jeg lært, at der skulle arbejdes for det, og det har altid været mit udgangspunkt. Jeg har gjort mit hjemmearbejde grundigt og sørget for hele tiden at vedligeholde formen, siger Knudsen til mx.dk

Tidligere landstræner: - Han er den største nogensinde
Tidligere landstræner: - Han er den største nogensinde

Den kommende Bjerringbro-Silkeborg-spiller har gennem karrieren fået ros for sin ydmyge tilgang til håndbolden.

- Jeg har altid været ydmyg, respekteret modstanderen og givet mig 110 procent på banen. Jeg har lært, at der ikke er noget, som kommer af sig selv. Jeg har kæmpet hårdt, og så har det ene skridt ligesom taget det andet. I virkeligheden havde jeg ikke præcise mål og ambitioner for at ende på landsholdet. Det er bare kommet lidt hen ad vejen, afslører Michael V. Knudsen.

Håndbold-legende stopper på landsholdet
Håndbold-legende stopper på landsholdet

Leif Mikkelsen, som gav den nuværende Flensburg-Handewitt-spiller landsholdsdebuten, husker ham som en nervøs spiller, da han startede på landsholdet. Siden er han vokset med opgaven og er blevet den største nogensinde.

- Det er rigtig nok, at jeg var nervøs i starten. Pludselig stod jeg jo der med alle de store danske spillere. Men jeg fortsatte bare med at arbejde for det. Det er også mit bedste råd til unge spillere med talent: Det er ikke nødvendigvis dem med størst talent, som kommer længst. Det er dem, som arbejder for det, siger landsholdsspilleren.


LÆS OGSÅ: Nu kører Magnussen kun på anden klasse

LÆS OGSÅ: Magnussens chef raser: - Følg reglerne!

LÆS OGSÅ: FCK-profil ude resten af sæsonen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx