Af - 11/03-16 11:04

Drama i Superligaen: Anfører har scoret sin holdkammerats ekskoneDrama i Superligaen: Anfører har scoret sin holdkammerats ekskone

Randers-spilleren Jonas Borring føler sig "dolket i ryggen" af anfører Christian Keller, der har fundet sammen med hans ekskone.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er drama i fodboldklubben Randers FC i disse dage. Forleden kom det frem, at klubben har givet stjernen Jonas Borring orlov på ubestemt tid, angiveligt på grund af kærestesorger, men det viser sig nu, at sagen er mere kompliceret end som så.

Randers FC giver Jonas Borring fri på ubestemt tid
Randers FC giver Jonas Borring fri på ubestemt tid

Nu har Ekstra Bladet nemlig talt med 31-årige Borring, der forklarer, at han er rasende, fordi hans holdkammerat og anfører i Randers, Christian Keller, har været sammen med ekskonen Mira.

- Kira besluttede i slutningen af 2015, at hun ikke ville være sammen med mig længere og vi ligger i seperation. Vi bor imidlertid stadig under samme tag og har to børn at tage hensyn til her. Vi er dybest set stadig mand og kone, siger Jonas Borring til Ekstra Bladet og tilføjer:

- At hun i den situation vælger at være sammen med vores anfører rammer hårdt. Og det gør situationen uholdbar i Randers FC mellem Keller og mig. Keller har brudt regel nummer et i omklædningrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen.

Ifølge Tipsbladet er Keller dog kold over for holdkammeraten. Han skulle således have sagt til resten af truppen, at han ikke spiller fodbold for at få venner, men for at arbejde.

Hvem er Superligaens lækreste hunk?
Hvem er Superligaens lækreste hunk?

Tommy Bechmann: Vi ødelagde Brøndby fysisk
Tommy Bechmann: Vi ødelagde Brøndby fysisk

FCK kan tørne sammen med Brøndby i DBU Pokalen
FCK kan tørne sammen med Brøndby i DBU Pokalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx