Af - 14/01-14 16:37; Opdateret: 15/01-14 09:55

Barcelona væltet af tronen - se danskernes nye favorittrøje herBarcelona væltet af tronen - se danskernes nye favorittrøje her

I tre år i træk har danskernes favorittrøje været Barcelonas... men i 2013 var den catalanske trøje kun nummer to på salgslisten hos Skandinaviens største forhandler.

storybild

Det er tilsyneladende ikke kun danskere, der vil have fat i den hvide Real Madrid-trøje... (Billede: Polfoto)

Real Madrid er kun nummer tre i den spanske liga, men Cristiano Ronaldos klub topper tilsyneladende danskernes popularitetsliste - en plads, som Barcelonas trøje har siddet på de sidste tre år.

Ikke længere Messi: Ronaldo vinder guldbolden
Ikke længere Messi: Ronaldo vinder guldbolden

Det fortæller Filip Domagala, der er direktør for det danske site www.unisport.dk, som sidste år solgte over 100.000 fodboldtrøjer.

Han har opgjort salgslisten over trøjer, og efter at have været nummer to på listen fire år i træk, blev den hvide Madrid-trøje den mest købte i 2013.

Fodboldhold glemte trøjer - måtte købe nye uden for stadion
Fodboldhold glemte trøjer - måtte købe nye uden for stadion

Filip Domagala forklarer, at danskerens trøje-indkøb ofte følger de enkelte spillere fra klub til klub.

- Tranfervinduet rykker rigtig meget ved salget af fodboldtrøjer, specielt hvis der kommer et salg eller køb af en større spiller. Det så vi for eksmpel, da Özil skiftede fra Real Madrid til Arsenal. Herefter eksploderede salget af Arsenal-trøjer med og uden tryk, og den var en af de bedst sælgende trøjer sidste år, siger han.

Har Ronaldo stjålet Messis kæreste?
Har Ronaldo stjålet Messis kæreste?

Top tre på salgslisten er Real Madrid, Barcelona og Manchester United, der også har delt topplaceringerne de sidste tre år. Men det kan ændre sig med VM i Brasilien, hvor danske fodboldfans kan få lyst til at vise, hvilke hold de holdet med, nu hvor Danmark ikke er med.

- Specielt Brasilien og Tyskland plejer at sælge rigtig flot, og det samme har Spanien gjort efter deres flotte placeringer ved de tidligere slutrunder, siger direktøren.

LÆS OGSÅ: Her er Brøndbys nye trøje

LÆS OGSÅ: Olsen og Agger stemte ikke på Ronaldo

LÆS OGSÅ: Grædende Ronaldo: Jeg er dybt rørt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
FCK-angriber helt ude i kulden: Væk...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx