23/05-14 16:06

FCK henter svensk landsholdsspillerFCK henter svensk landsholdsspiller

FC København har underskrevet en treårig kontrakt med den svenske landsholdsspiller Per Nilsson.

storybild

(Billede: FCK)

FC København opruster og henter den svenske landsholdsspiller Per Nilsson på en treårig kontrakt. Han har indtil nu spillet 16 landskampe for Sverige.

Den 31-årige forsvarsspiller, som ofte bare kaldes "Pelle", kommer til København efter seks år i den tyske Bundesliga - senest hos Nürnberg.

- Vi har fået en spiller med solid erfaring fra en af verdens stærkeste ligaer, og som har store og veludviklede kompetencer i begge målfelter.

- Desuden har "Pelle" en naturlig autoritet i sin fremtoning, der blandt andet har gjort ham til kandidat til anførerbindet i to forskellige bundesligaklubber.

- Vi ved, han stadig har stor sult i og ambition med sin fodboldkarriere, og det har han senest bevist ved at spille sig fast ind i varmen på det svenske A-landshold, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Per Nilsson er lige nu udtaget til det svenske landshold, som møder Danmark i en venskabskamp i Parken på onsdag. Han støder til sine nye holdkammerater i FCK den 26. juni.

- Jeg glæder mig meget til at komme til FC København. Sportsligt føler jeg, der er stor mulighed for at spille om titler, og der er en udfordring om at prøve at komme i Champions League så ofte som muligt.

- Klubbens ambitioner på det område harmonerer godt med mine egne som fodboldspiller. Samtidig har jeg kun hørt positivt om klubben og byen fra tidligere og nuværende landsholdskammerater.

- Så jeg ser meget frem mod udfordringen og vil gøre mit til, at det bliver en fremgangsrig tid for klubben og byen, siger Per Nilsson.

Svenskeren vil få trøje nummer fire i FCK. Denne trøje er blevet ledig, fordi Kris Stadsgaard efter eget ønske skifter til rygnummer 13, oplyser københavnerklubben.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uheld giver lang kø på motorvej
bt.dk
Kendt ansigt bliver ny boss på Det...
bt.dk
Lastbilchauffør død efter fald
bt.dk
Wozniacki sætter ord på kommende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx