Af - 11/09-13 13:07

Guldkurs? FCM forlænger med to profilerGuldkurs? FCM forlænger med to profiler

Superligaens tophold har skrevet kontrakt med Rilwan Hassan og Sylvester Igboun frem til 2016.

storybild

Sylvester Igboun i aktion. (Billede: Polfoto/AP/Claus Bonnerup)

Det lykkedes ikke bare at holde på de afrikanske stjerner Sylvester Igboun og Rilwan Hassan i sommerens transfervindue – nu har FC Midtjylland desuden forlænget kontrakterne med duoen.

LÆS OGSÅ: Nu er FCM favorit til mesterskabet

Sylvester Igboun har forlænget til vinteren 2016 og Rilwan Hassan til sommeren 2016, men det er ikke nødvendigvis meningen, at spillerne bliver i klubben så længe.

Der har allerede været interesse for dem begge siden debuten i 2010.

- Det er rigtig dejligt at kunne forlænge med to store profiler. Det er fortsat tanken, at kommer det rigtige bud fra udlandet på det rigtige tidspunkt, så skal de have muligheden for at prøve sig selv af. I dette transfervindue har der været forskellige forespørgsler, men ingen som hverken vi eller spillerne synes har været gode nok, siger direktør Claus Steinlein i en pressemeddelse.

Selv er spillerne glad for at blive i Superligaens øjeblikkelige tophold efter at have startet deres karriere på akademiet.

Sylvester Igboun, der er har scoret tre mål i denne sæson: - Min ambition er at hjælpe med at opnå klubbens mål, gøre det godt og give noget tilbage. Selvfølgelig vil jeg gerne til en større klub på et tidspunkt, men for at opnå det, skal jeg præstere godt for FC Midtjylland.

Rilwan Hassan, der er på vej tilbage fra en skade: - Jeg har været ude i fire måneder, og jeg ser virkelig frem til at blive en del af holdet igen. Det går godt med skaden, og jeg håber at kunne træne med holdet igen om to uger.

LÆS OGSÅ: 48-årige Faxe tilbudt comeback

LÆS OGSÅ: Tidligere superligatopscorer til FCM

LÆS OGSÅ: FCM's tophold smider igen point

LÆS OGSÅ: Topscorer: Vi taler mest om oprykning med et grin bagefter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx