Stor vurdering: Denne danske stjerne har skuffet mestStor vurdering: Denne danske stjerne har skuffet mest

Over eller under forventning? Se dommen over syv danske landsholdsstjerner, der skiftede klub i sommer.

Bildstrecke im Grossformat »
En række eksperter vurderer efterårssæsonen for syv danske landsholdsprofiler, der skiftede klub i sommer. Se med her i galleriet. Thomas Gaardsøe, Premier League-ekspert hos Discovery vurderer: - Det er svært for hans spillertype at komme til en klub i den tunge ende af Premier League, hvor der skal skabes resultater ud fra en solid defensiv. - Han passer rigtigt godt ind, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en succes på sigt. Pilen peger i den rigtige retning. Morten Glinvad, La Liga-kommentator hos Discovery, vurderer: - Det har været meget op og ned. Han har vist i glimt, at han har niveauet til at begå sig, men det er forblevet ved glimtene. - Han har ikke skuffet, så der er stadig tro på ham. De ved godt, at han er et talent, der skal have tid. Morten Glinvad, La Liga-kommentator hos Discovery, vurderer: - Han har imponeret under svære betingelser i en urolig klub. Kun skaderne forhindrer ham i at have gjort det over middel. - Han har kvaliteterne til at begå sig i en større klub i La Liga. Udfordringen bliver, om der kommer ro på i Betis. Mads Junker, fodboldekspert hos Discovery, vurderer: - Han har taget Feyenoord med storm, specielt fordi ingen i Holland forstod, hvad han skulle der. Han er tæt på at være holdets vigtigste mand efter en perfekt start. - Han har ikke nået sit klimaks endnu, så jeg tror sagtens, at man kan forvente sig endnu mere fra ham. Henrik Hvillum, Bundesliga-kommentator på Eurosport, vurderer: - Kravene til ham er anderledes, end de var i Bremen. Han har leveret gode præstationer, men har også mødt sine begrænsninger. - Vestergaard er tryg ved både 4-4-2 og 3-5-2 - det kan tyske trænere godt lide. Vinder holdet mere med ham på banen, ser det fint ud. Thomas Gaardsøe, Premier League-ekspert hos Discovery, vurderer: - Det var et godt signal, at han tog skridtet en række ned for at bevise sig i en lavere række. Men omvendt, så virker det igen til, at matchet er helt forkert. - Man ser nu Forest-fans, der stiller spørgsmål ved hans engagement. Man kunne forvente, at han ville have sulten for at komme tilbage, men jeg har min tvivl. Thomas Gaardsøe, Premier League-ekspert hos Discovery, vurderer:  - Et glimrende skifte til en fabelagtig klub, der er god til at udvikle unge spillere. Men han har ikke formået at sætte sit aftryk. - Han har, hvad der skal til for at blive en profil. Når han vænner sig til Premier League, vil han få mere spilletid.

Eksperterne fælder dom over de danske landsholdsstjerner, der skiftede klub i sommer.

En række af landsholdets største profiler skiftede i sommerpausen til større klubber - med vidt forskellige resultater til følge: En er blevet topscorer, nogle slås for spilletid, et par stykker er stadig ved at vænne sig til den nye liga, og for en enkelt er den negative historie tilsyneladende ved at gentage sig.

Vi har fået eksperterne til at fælde dom over landsholdsprofilerne Pierre-Emile Højbjerg, Pione Sisto, Viktor Fischer, Riza Durmisi, Nicolai Jørgensen, Nicklas Bendtner og Jannik Vestergaard.

Glem alt om Eriksen og Delaney: Her er det 'hemmelige' landshold
Glem alt om Eriksen og Delaney: Her er det 'hemmelige' landshold

I galleriet herover kan du se, hvem af de syv landsholdsstjerner, der har skuffet, og hvem, der har klaret sig over forventning i deres nye klub.

Quiz: Hvilke landsholdsstjerner er smeltet sammen?
Quiz: Hvilke landsholdsstjerner er smeltet sammen?

FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt kender du stjernernes kroppe?

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kender du de danske klubbers logoer?

LÆS OGSÅ: Hvem sagde det - Trump, Bendtner eller Gulddreng?

LÆS OGSÅ: Bendtner scorer i lokalderby - men i den forkerte ende

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kender du fodboldklubbernes logoer?

LÆS OGSÅ: TEST: Er du lige så vild med Belgien som FCK's stjerner?

LÆS OGSÅ: Neymar om nedtur: Sådan hjalp Messi mig

LÆS OGSÅ: Husker du Messi-drengen? Gæt hvem han lige har mødt!

LÆS OGSÅ: Ronaldo vs. Messi: Hvem er kongen uden for banen?

LÆS OGSÅ: Derfor spiller Ronaldo ikke i sorte støvler

LÆS OGSÅ: Se de vilde tal: Ronaldo har ejet 2016!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
Motorcyklist og bilist i voldsom...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx