06/12-13 21:24

FCN-anfører: Sejren over OB er alfa og omegaFCN-anfører: Sejren over OB er alfa og omega

Nikolai Stokholm mener, at sejren over OB er meget vigtig for FC Nordsjællands videre færd i sæsonen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Efter et efterår, der har budt på modgang og placeringer under nedrykningsstregen, sluttede FC Nordsjælland fredag aften flot af.

I Farum Park slog de forsvarende vicemestre OB med 2-0, og dermed rykker de op på Superligaens femteplads.

FC Nordsjælland blæser OB omkuld
FC Nordsjælland blæser OB omkuld

- Det er en rigtig god følelse at stå med. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi startede rigtig, rigtig skidt i denne sæson, og vi var helt nede og runde. Men vi tog en snak og gav hånd på, at det skulle ændres, og det er det blevet, siger anfører Nikolai Stokholm.

- Ser man på de sidste ni kampe, har vi hentet 18 point. Det er det snit, vi har ligget på i de to foregående sæsoner. Så vi er ved at være tilbage, og denne sejr er alfa og omega i den proces.

Træner Kasper Hjulmand er meget tilfreds med, at hans mandskab i efteråret har vist, at modstand kan overkommes med succes.

- Det er vores kultur og vores måde at gøre tingene på, der har båret os over på den anden side. Drengene er rykket endnu tættere sammen, og det er først, når man møder modgang, at man ser, om de har noget at byde på, siger Hjulmand.

- Den kraft kommer indefra, og det fortæller mig, at det er den helt rigtige kultur, vi har her. Det er ikke noget, der kommer fra mig, det er noget, der ligger i klubben.

FCN med pligtsejr i pokalen
FCN med pligtsejr i pokalen

Fredagens sejr får FCN's pointtotal i Farum Park op på 19, mens det ude blot er blevet til fire point.

- Vi er rigtig stærke hjemme, og sejren er meget vigtig. Det presser også de andre hold, og jeg ser meget frem til foråret, hvor vi forhåbentlig kan hente endnu flere point, siger målscorer Joshua John.

- Efter en meget svær start på sæsonen tror alle på, at bedre tider er på vej, også med tanke på den flotte stime, vi har haft i den sidste halvdel af efteråret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx