Af - 24/02-14 15:48

Tidligere FCK-træner: Cornelius havde hjemve efter tre dageTidligere FCK-træner: Cornelius havde hjemve efter tre dage

Der gik ikke ret mange dage, før Andreas Cornelius fik hjemve i Cardiff efter sit skifte fra FC København i sommer, siger daværende træner i klubben Ariël Jacobs.

storybild

Andreas Cornelius (th.) ringede hurtigt hjem til FCK-assistent Brian Riemer, siger tidligere FCK-træner, Ariël Jacobs (th.). (Billede: Polfoto/lars poulsen)

I et interview med det belgiske fodboldsite Be Diables fortæller Ariël Jacobs, der blev fyret i FC København i sommer, at Andreas Cornelius hurtigt fik hjemve efter sit skifte til Cardiff City i juni sidste år. Han ringede ifølge belgieren til FCK-assistent Brian Riemer.

Græsknold snød Cornelius for matchvinder-rolle i comeback
Græsknold snød Cornelius for matchvinder-rolle i comeback

- I forhold til sin karriereplanlægning vidste han, at FC København skulle spille i Champions League, og han burde have opholdt sig et år mere i FCK. Men han tog til Cardiff, en klub, som alle ved, er svær at være i. Han spillede ikke, og jeg tror kun, der gik tre dage, før han ringede til min assistent for at sige, at han havde hjemve. Det er en dårlig start, siger Jacobs.

- Cornelius blev solgt til Cardiff for 75 millioner kroner. Cornelius var unik. Da der ikke var nogen angriber sidste år, brugte vi Cornelius, som var 19 år, og han scorede 18 mål og blev landsholdsklar, siger den 60-årige belgier, der tager en del af æren for 'Corners' succes i 2012/13-sæsonen.

Cornelius har stadig målnæse: Laver hattrick i comeback
Cornelius har stadig målnæse: Laver hattrick i comeback

- Før jeg kom til klubben spillede han mindre, og ingen talte til ham. Og så havde knægten en stor åbning på sæsonen, hvor han scorede mindst ét mål per kamp.

Ariël Jacobs er træner i franske Valenciennes i halvandet år endnu, før han stopper sin trænerkarriere.

Cornelius: Derfor er jeg skiftet til FCK
Cornelius: Derfor er jeg skiftet til FCK

LÆS OGSÅ: Sur 'eks' til Cornelius: Opret din egen Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx