Af Mads Kindberg Nielsen - 28/12-17 19:16

Blev beskyldt for at snyde: Nu forsvarer stjernen sig - og han er rasendeBlev beskyldt for at snyde: Nu forsvarer stjernen sig - og han er rasende

storybild

Især én episode har stjålet opmærksomheden ved VM i dart. Nu taler hovedpersonen ud om sagen. (Billede: DANIEL LEAL-OLIVAS)

Justin Pipe raser mod Sky Sports-eksperten Wayne Mardle!

Pipe er langt fra tilfreds med, at tv-eksperten beskyldte ham for at agere usportsligt ved verdensmesterskaberne i dart.

»Wayne Mardle er totalt uretfærdig over for mig. Det er totalt forkert,« siger Justin Pipe, der røg ud i anden runde til Phil Taylor, til The Sun.

Det var i første kamp mod Bernie Smith, at Mardle beskyldte Justin Pipe for at hoste idet, at Smith skulle til at kaste en afgørende pil - i et forsøg på at forstyrre sin modstander. Tv-billederne viste Pipe knytte næven og tage den op foran munden, men Pipe hævder nu, at der ikke kom nogen lyd fra ham.

Lige siden episoden har han skulle lægge ører til en masse buh-råb og kritik, og især i anden runde-kampen mod Phil Taylor fik han en hård medfart af 2500 tilskuere i London. Det har taget hårdt på ham.

»Det har været en hård uge. Jeg har holdt munden lukket. Jeg er blevet angrebet verbalt. Det samme er min familie,« siger han og fortsætter sit forsvar:

»Jeg har spillet dart på live-tv i 10 år. Jeg ved, hvor kameraerne er. Der er mikrofoner på scenen. Ingen hørte noget. Og det er forkert. Jeg hostede ikke, men holdt det tilbage. Jeg skjulte bare ikke min kropsbevægelse.«

Justin Pipes bedste VM-resultat var i 2012, da han var blandt de sidste 16 spillere.

Verdensmesterskaberne i dart er stadig i gang og bliver afsluttet med finalekampen 1. januar. Den forsvarende vinder, Michael van Gerwen, er stadig med i turneringen og kan se frem til en pose præmiepenge på 400.000 pund, hvis han går hele vejen igen.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stor fitnesskæde lukker flere centre
bt.dk
Disse tre huse koster under 100.000...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Stjernen fortæller om rædselsaften:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx