Af - 08/09-13 14:58

Mørkøv fik blackoutMørkøv fik blackout

Lørdagens 14. etape i Vueltaen var hård for de fleste, også for Team Saxo-Tinkoffs Michael Mørkøv.

storybild

Michael Mørkøv, som her ses da han snuppede sejren på sjette etape, havde en skræmmende oplevelse på gårsdagens 14. etape. (Billede: Polfoto/Frontzonesport.dk)

På lørdagens etape i Vuelta a España, havde alle ryttere det særdeles hårdt i kulde, regn og blæst. Danske Michael Mørkøv husker slet ikke de sidste 50 kilometer af etapen.

- Jeg havde en meget, meget skræmmende oplevelse - noget, jeg aldrig har prøvet før. Jeg kan ikke huske de sidste 50 kilometer af gårsdagens etape. Jeg var måske mere på kanten af et blackout, end jeg nogensinde har været, siger Michael Mørkøv til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Mørkøv efter etapesejr: Karrierens højdepunkt

En del ryttere måtte udgå på etapen på grund af hypotermi, altså kraftig nedkøling, heriblandt profiler som Ivan Basso og Nick Nuyens.

- Jeg synes egentlig, benene var gode nok, men der var noget, der slog klik oven i hovedet på mig. Jeg var på nogle tidspunkter bange for, om jeg overhovedet kunne holde mig på cyklen, siger Michael Mørkøv

I dag køres 15.etape som mindst kan blive lige så hård en omgang. 224 kilometer, fire bjerge og meldinger om 10 grader, regn og torden.

LÆS OGSÅ: Mørkøv efter etapesejr: Karrierens højdepunkt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx