26/09-13 18:25

Wenger bliver ved: Mere ros til BendtnerWenger bliver ved: Mere ros til Bendtner

Manager Arséne Wenger kalder Nicklas Bendtner en ægte Arsenal-dreng efter danskerens comeback onsdag aften.

storybild

Nicklas Bendtner spillede 120 minutter i gårsdagens pokalkamp (Billede: Polfoto)

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner har de seneste dage været et af de mest omtalte emner i Arsenal, hvor manager Arséne Wenger flere gange har udtalt sig positivt om angriberen.

Læs også: Bendtner roses efter Arsenal-comeback

Onsdag aften spillede Bendtner efter over to år i kulden igen for London-klubben. Det var i en Liga Cup-kamp mod West Bromwich Albion, og dagen derpå er der igen ros fra Wenger.

- Han er stadig en Arsenal-dreng. Du kommer ikke til en klub som 15-årig som ham og har alle de år her uden at have følelser for den. Jeg tror, at han har reelle følelser for klubben, siger Wenger til klubbens hjemmeside.

De seneste to sæsoner har 25-årige Bendtner været udlejet til først Sunderland og senest Juventus. Planen var, at han denne sommer skulle forlade Arsenal permanent.

- Han ønskede at skifte, fordi der har været noget turbulens i hans karriere. Han ville spille, det forstår jeg, og jeg accepterede det. Det gik ikke med skiftet, og nu er han klar til at kæmpe. Han vil få sine chancer, siger Wenger.

Bendtners seneste landskamp daterer sig tilbage til testkampen mod Tyrkiet 14. november sidste år, hvor han scorede i 1-1-kampen i Istanbul.

Siden blev han skadet i lysken, og i marts blev Bendtner dømt for spirituskørsel i København og fik en såkaldt tænkepause fra landsholdet på et halvt år af landstræner Morten Olsen.

Spørgsmålet er nu, om Bendtner bliver udtaget til næste måneds vigtige VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta. Truppen udtages tirsdag i næste uge.

Indsatsen onsdag aften var i hvert fald god, mener Wenger.

- Han gjorde det godt for den første kamp at være. Du må tage hatten af for ham, for han har arbejdet hårdt.

- Fysisk var han den af spillerne, der måtte arbejde hårdest af alle i hele truppen, for han kom tilbage i virkelig dårlig form.

- Han skal have kredit for den indsats, han ydede, og han viste, at selv efter 120 minutters fodbold havde han ikke krampe eller muskelproblemer. Han sluttede kampen godt af, siger Wenger.

Bendtner lagde op til et mål i den ordinære spilletid, og han scorede i den afgørende straffesparkskonkurrence, som Arsenal endte med at vinde.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Weinstein kan løslades med en fodlænke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx