Af Niels O. Hansen - 18/07-17 17:29

Cristiano Ronaldo jubler: Jeg skal være far - igenCristiano Ronaldo jubler: Jeg skal være far - igen

Cristiano Ronaldo skal snart være far - igen.

storybild

Cristiano Ronaldo skal snart være far igen. Her ses den portugisiske stjerne, da han blev kåret til verdens bedste fodboldspiller i 2016. Til venstre for Ciristiano Ronaldo ses moderen til det kommende barn, Georgina Rodriguez, og til højre Cristiano Ronaldos egen mor, Dolores Aveiro. Underst ses Cristiano Ronaldo junior. (Billede: RUBEN SPRICH (arkivfoto))

I sidste måned blev verdens bedste fodboldspiller far til et sæt tvillinger, som kom til verden via en rugemor. Men denne gang skal fødslen ske ved hjælp af naturmetoden.

Over for spanske El Mundo bekræfter Cristiano Ronaldo, at hans kæreste, Georgina Rodriguez, er gravid.

»Og jeg glæder mig rigtig meget,« siger den 32-årige Real Madrid-spiller til avisen.

Cristiano Ronaldo har været i et forhold med Georgina Rodriguez siden de mødtes i november sidste år. Der har været rygter i månedsvis om, at den 22-årige model skulle være gravid.

Forespurgt om tvillingerne, som kom til verden i sidste måned, svarer Cristiano Ronaldo:

»De er meget smukke. Jeg er meget glad for dem.«

Den portugisiske fodboldspiller indrømmer gerne, at han ikke er så skrap til at skifte bleer, som han er til at score mål og lave fodbold-finter.

»Jeg er ikke så god til det, men jeg øver mig,« siger han med et smil.

Cristiano Ronaldo gennemførte det korte interview med El Mundo på den spanske ferieø Ibiza, hvor han hygger sig sammen med gode venner.


»Taler forretninger på min yndlingsrestaurant TATEL Ibiza. Store nyheder på vej,« skrev portugiseren mandag aften på sin Twitter-konto.

Foruden de en måned gamle tvillinger Eva og Mateo har Cristiano Ronaldo yderligere en søn, Cristiano Ronaldo junior, som netop er fyldt syv år.

Cristiano Ronaldo har ikke ville fortælle, hvem der er mor til den ældste søn. Det har fået nogle til at spekulere i, at han ligesom tvillingerne er kommet til verden via en rugemor. At Cristiano Ronaldo har brugt en rugemor har givet anledning til kritik fra en anerkendt portugisisk læge, Antonio Gentil Martins, som har sagt, at Cristiano Ronaldo er en dygtig fodboldspiller - men moralsk afstumpet.

Det vides ikke, om den kommende baby bliver en søster eller en bror.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx