Familieopbakningen betyder alt for EM-fædreFamilieopbakningen betyder alt for EM-fædre

De to familiefædre Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard har haft familien på besøg under EM – og det er en kæmpe gave, mener de.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der er flere fordele ved EM på hjemmebane. Ikke bare tilskuerne er bag en, men familien har også bedre mulighed for at være det.

Det gælder også for Thomas Mogensen, selvom hans kone og de to børn Asta og Theo normalt bor i Handewitt ved Flensborg. De var nemlig på besøg over weekenden.

EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller
EM-profil: Håber sønnen bliver golfspiller

- Det betyder så sindssygt meget. Det er helt vildt, som man kan mærke det, når man er væk fra familien. Det gør virkelig ondt. Det er fantastisk, at man kan få besøg af dem – det giver et kæmpe boost, siger Thomas Mogensen til mx.dk.

Han bakkes op af Kasper Søndergaard, kone og lille søn bor noget tættere på Herning end Mogensens.

- Det er en kæmpe luksus. Et kæmpe privilegium at slutrunden holdes så tæt på mit hjem – jeg har set min søn fire-fem gange allerede, siger Skjern-spilleren til mx.dk.

Wilbek: Vi kom aldrig op at ringe
Wilbek: Vi kom aldrig op at ringe

Thomas Mogensens søn fylder snart tre og datteren er fire, mens Kasper Søndergaards knægt Adam blot lige er fyldt to år. Derfor er det også forskelligt, hvor meget børnene forstår af fars job.

- Børnene ved godt, hvad jeg laver, og de synes, det er vanvittigt fedt at se en kamp her i Boxen. De elsker at se far spille håndbold, og Asta er også startet til håndbold, siger Thomas Mogensen, mens virkeligheden endnu er lidt anderledes for Kasper Søndergaard.

EM-dansker blev drillet med sit svage skud
EM-dansker blev drillet med sit svage skud

- Jeg tror ikke, at du kan få ham til at sige at 'min far går til håndbold', men hvis han ser mig i fjernsynet, kan han godt sige 'det er far', griner Kasper Søndergaard.

LÆS OGSÅ: Skrottet Nøddesbo: Jeg kommer tilbage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx