01/10-17 15:45

FCN-træner om 4-2-sejr: Vi var pivringe i en timeFCN-træner om 4-2-sejr: Vi var pivringe i en time

FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, er rystet over sit holds spil i sejren på 4-2 over Silkeborg

storybild

Silkeborg. På papiret tog FC Nordsjælland søndag en flot og sikker sejr på 4-2 over Silkeborg.

Men den spillemæssige præstation i kampens første 60 minutter var langt fra vanlig standard ifølge cheftræner i FCN, Kasper Hjulmand.

- Vi var simpelthen så dårlige. Jeg har nærmest aldrig set holdet være så langsomt og spille med så lidt kvalitet, som det gjorde frem til vores første scoring.

- Vi var pivringe, og samtidig gjorde Silkeborg det rigtig godt. Men vi kom flot tilbage og insisterede på at gøre det bedre, og det er lige netop, hvad det her unge hold skal. Vi skal bare køre på konstant, siger Kasper Hjulmand.

Cheftræneren kan ikke umiddelbart give en forklaring på holdets pludselige forvandling fra knyste teenagere til fightende mandfolk.

Det nærmeste han kan komme er en pludselig opstået løssluppenhed.

- Håndbremsen må have været trukket, og det må den bare aldrig være. Men vi så heldigvis, hvad det gør ved vores hold, når vi spiller løssluppent.

- Vi ved, vi kan score mål. Vi er det mest scorende hold i Superligaen, og når vi spiller hurtigt, og vi løber på modstanderne, så er der bare ikke mange, der kan følge med, siger Kasper Hjulmand.

Med sejren og de tre point er FC Nordsjælland sikker på at holde landskampspause på toppen af Superligaen med 23 point for 11 kampe.

- Det er mega vigtigt, at vi vinder her og beviser overfor os selv, at vi ikke bare scorer mange mål, men at vi også kan vinde vores kampe.

- Vi har 23 point for 11 kampe. For vores hold er det vildt, og jeg mener stadig, at vi bokser over vores vægtklasse med det her hold.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Jens Gaardbo spurgte prins Henrik,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx