Af - 06/01-14 11:45

Sauerland: Patrick Nielsen bliver verdensmester i årSauerland: Patrick Nielsen bliver verdensmester i år

Nisse Sauerland kigger i krystalkuglen forud for et spændende 2014 for Danmarks næstbedste bokser.

storybild

Patrick Nielsen i drømmeland efter sejren i november over José Pinzon. Nu skal der stiles efter titler. (Billede: Polfoto)

21 gange er Patrick Nielsen gået i ringen. 21 gange har dommeren hævet hans arm i triumf.

Men i 2014 skal det være slut med ‘bare’ at vinde. Der skal titler på hylden hos danskeren, fastslår hans promotor Nisse Sauerland.

Danskeren ligger godt placeret i tre af de fire store forbund, men det er endnu ikke besluttet, om danskeren skal gå efter titlen hos WBC (14), IBF (6), WBA (4) eller WBO (3).

- Vi arbejder på alle muligheder i øjeblikket. Alle titler vil være fantastisk at vinde, men flere er dem er selvfølgelig fastlåst i øjeblikket. Jeg er dog sikker på, at Patrick får en titelkamp i år, siger Nisse Sauerland til mx.dk.

Video: Don King udfordrer Patrick Nielsen
Video: Don King udfordrer Patrick Nielsen

Sauerland: Patrick Nielsen skal møde de bedste
Sauerland: Patrick Nielsen skal møde de bedste

Næste gang Patrick Nielsen går i ringen bliver den 15. februar, hvor Nordic Fight Night atter gæster hjembyen Albertslund, men hovednavnets modstander er endnu ikke offentliggjort.

- Vi håber, at vi kan melde noget ud i de kommende uger. Det vil være endnu et skridt op for Patrick på hans vej mod en titel. Han er meget tæt på nu, og han er nødt til at være fokuseret, da han ikke møder lette modstandere på det her niveau, siger Nisse Sauerland.

Han fortsætter:

- Vi forhandler med flere modstandere, og de har alle en god statistik og rangering.

Patrick Nielsen: Selvtilliden har fået et boost
Patrick Nielsen: Selvtilliden har fået et boost

Don King har jo udfordret Patrick Nielsen til en kamp mod hans egen ubesejrede bokser, Juan Ubaldo Cabrera (20-0, 14KO’s). Kunne han være interessant?

- Cabrera er en god bokser med en flot ubesejret rekordliste. Med ham kommer Don King, hvilket ofte vanskeliggør forhandlingerne, men selvfølgelig er kampen interessant og enhver kamp, hvor Don King er involveret, gør det hele lidt mere spektakulært.

Lad os prøve at kigge i krystalkuglen. Hvor ser du Patrick Nielsen den 31. december 2014?

- Patrick skal fortsætte, som han gør nu. Det er hårdt arbejde og dedikation, og jeg tror, at det vil blive et banebrydende år for ham. Jeg ville elske at sige, at Patrick slutter året som verdensmester. Det er vores mål og drøm. Men som vi også ved, så kan alt ske i boksning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx