Af Daniel Martinsen - 30/04-18 09:45

TV 2-værts store puslespil for kærlighed og karriere:  'Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var hårdt'TV 2-værts store puslespil for kærlighed og karriere: 'Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var hårdt'

Bopæl i Hannover - arbejdsplads i Odense.

storybild

Stine Bjerre Mortensen bor i Tyskland og arbejder i Danmark. (Billede: Foto: TV2)

Man kan stille og roligt pendle til og fra arbejde - og så kan man gøre som TV 2s Stine Bjerre Mortensen.

Hun er gift med håndboldlandsholdets Casper U. Mortensen, der spiller for TSV Hannover-Burgdorf i Bundesligaen, og det er derfor, at hun i dag bor mere end 450 kilometer fra TV 2 Sporten, hvor hun er studievært - og ikke mindst kendt fra de store håndboldslutrunder og Le Mans.

I et interview med Fredericia Avisen fortæller hun, hvordan det hele kan hænge sammen.

»Det er hårdt nogle gange, fordi vi begge udlever vores drøm, og det er i hver sit land. Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var hårdt. Meget af mit liv handler om at planlægge. Heldigvis har jeg en vildt god arbejdsplads, som giver mig arbejdsdage i klumper, når jeg er i Danmark, og giver mig en ordentligt pause, når jeg er i Tyskland,« fortæller Stine Bjerre Mortensen.

Casper U. Mortensen i den danske landsholdstrøje. (Billede: GEORGI LICOVSKI)

Hun kører selvfølgelig ikke de 460 kilometer mellem den tyske og den danske by på daglig basis. Derimod udnytter hun sin opvækst i Fredericia.

»Jeg har min base i Fredericia, og nogle gange er jeg på hotel, men jeg er primært hos min far og mor. Det er dejligt at være her. Jeg har altid følt mig tryg i Fredericia, og følt mig hjemme. Jeg har stadig en masse af mine veninder her. Det er en by, der giver mig tryghed og troen på mig selv. Det har skubbet mig videre til at søge de ting, jeg gerne vil,« siger 36-årige Stine Bjerre Mortensen:

»Jeg holder rigtig meget af byen, og der er sket rigtig meget i byen siden jeg var barn. Den har udviklet sig rigtig meget, og det er fedt at se. Der er noget hyggeligt over at komme hjem, og kende de fleste på gaden og se sine veninder.«

Hun blev gift med Casper U. Mortensen kort før jul sidste år, på rådhuset. Der er dog planer om et stort kirkebryllup i Danmark på et tidspunkt - det kan du læse mere om her

Tilværelsen som pendler mellem Hannover og Odense er der dog slut om få måneder, for Casper U. Mortensen har for nylig afsløret, at han stopper i den tyske klub til sommer.

»Men nogle gange byder livet på unikke muligheder, som man ikke kan sige nej til. Jeg har fået sådan en,« lød det fra venstrefløjen i den forbindelse.

Endnu vides det ikke, hvor parret i fremtid skal bosætte sig.

Stine Bjerre Mortensen har kommenteret klubskiftet således på Instagram:

»En dag med blandede følelser. Trist over at skulle forlade Hannover og mennesker, der er kommet til at betyde rigtigt meget i mit liv. Men samtidig også spændt på nye eventyr - og stolt af ham her.«

En dag med blandede følelser. Trist over at skulle forlade Hannover og mennesker, der er kommet til at betyde rigtigt meget i mit liv. Men samtidig også spændt på nye eventyr - og stolt af ham her #Repost @casperumortensen6 with @get_repost It has been a difficult decision for me to leave this special club this summer. I have had three good seasons with amazing teammates, coaches, staff behind the team, organization and our incredible fans. But sometimes life offers unique opportunities, that you can not say no to. I have had one of those. Im happy that Im leaving after an awesome season, where we have made history by reaching the Final4 in Hamburg for the first time. We have also beaten THW Kiel 3 times and only lost one game at home. It was against the defending Bundesliga Champions Rhein Neckar Löwen. Im currently number 1 on the topscorer list in the Bundesliga and that is because of my teammates, coaches and fans. I am very thankfull for all the support, I have been given from all of you. Thank you for everything. The season is not over yet. I will give everything I have to the end of the season in the best possible way with the team.

Et opslag delt af Stine Bjerre Mortensen (@stine_bjerre) den

Tidligere boede Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen sammen i Hamburg, da den danske landsholdsspiller spillede der.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Enhåndet fighter får chancen: Nu skal...
bt.dk
Casper endte med at være afhængig af...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Brandfolk vil være til stede hele...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx