Af - 24/02-14 13:46

Brøndby-topscorer: Jeg skal stadig passe påBrøndby-topscorer: Jeg skal stadig passe på

Simon Makienok er ikke sikker på, at han bliver klar til kamp i weekenden, men hans markante skade er væk, siger han.

storybild

Simon Makienok er vel på vej tilbage til at kunne spille fast igen efter sin skade. (Billede: Polfoto/Jens Dresling)

Da Simon Makienok løb på banen med 23 minutter igen mod AaB søndag, var det til stor jubel fra hjemmepublikummet. Brøndbys topscorer havde ikke været i kamp siden starten af oktober på grund af en lårskade.

Makienok vil bare gerne fastholde Europa-plads
Makienok vil bare gerne fastholde Europa-plads

- Det går rigtig godt. Jeg mærker ikke noget til det mere. Vi er selvfølgelig lidt påpasselige stadigvæk og forsøger at dosere det, så jeg ikke bare knalder til den, fordi det kun er anden-tredje uge, jeg træner fuldt med i tre-fire måneder. Men det går rigtig godt, og jeg har ikke mærket noget til det i de tre uger, siger Makienok til metroxpress.

Om han bliver klar til at starte kampen mod Randers på søndag, er hans træner Thomas Frank sikker på, at han ikke bliver, mens Makienok selv er mere vævrende.

Makienok viser nyt nøgenbillede af Ibi
Makienok viser nyt nøgenbillede af Ibi

- Jeg går efter at træne så meget som muligt og blive mere og mere klar. Om det bliver i denne her uge, at jeg træner mig 100 procent op til kamp, eller om det bliver den næste, det ved jeg ikke endnu. Jeg tager det stille og roligt og skal stadig passe på, at der ikke kommer tilbagefald, siger han.

Mod AaB kom han på banen ved stillingen 1-1, og selvom han blandt andet fløj ud i et saksespark, var der lige lidt bøvl med hans timing.

Brøndby-topscorer er endelig helt klar efter skade
Brøndby-topscorer er endelig helt klar efter skade

- I og med at jeg heller ikke har trænet, er jeg heller ikke så meget i træning, men det er helt klart kamptræning, der gør en skarp, og det er det, jeg mangler. Det kommer stille og roligt her de næste par uger, siger Makienok.

Hvordan er din form?

- Den er faktisk fin. Selvom jeg har været ude, har jeg kunnet holde den ved lige ved at cykle og lave de ting, jeg kunne. Det har egentlig også været en skade, hvor jeg har skullet lave så meget som muligt for at få de der fibre til at danne sig igen. Jeg har skullet lave så meget som muligt uden at overbelaste det.

LÆS OGSÅ: Zohore: Makienok bringer mere til holdet end mig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx