04/09-17 08:56

Fransk stjerne om Luxembourg-sensation: Mødte 11 krigereFransk stjerne om Luxembourg-sensation: Mødte 11 krigere

Antoine Griezmann var imponeret over Luxembourg, der søndag hentede point ude mod Frankrig.

storybild

Paris. Luxembourgs fodboldlandshold leverede en gedigen sensation, da det søndag formåede at spille 0-0 på udebane mod Frankrig i VM-kvalifikationen.

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann var en af de franske offensivkort, der ikke magtede at prikke hul på miniputnationens defensiv.

- Vi mødte 11 krigere. Det var flot at se, for det mindede mig lidt om min egen klub, Atlético Madrid, siger Antoine Griezmann til Canal+ ifølge nyhedsbureauet NTB.

Den franske skuffelse kom blot tre dage efter, at fodboldstormagten udspillede Holland med 4-0, og Frankrig er trods alt stadig i en position, hvor man selv kan spille sig til næste sommers VM i Rusland uden hjælp fra andre nationer, pointerer målmand Hugo Lloris.

- Efter Holland-kampen toppede vi gruppen med tre point, men nu har vi mistet to point.

- Det eneste positive er, at vi stadig indtager førstepladsen og er i en bedre position end for et stykke tid siden, men Luxembourg-kampen var en stor skuffelse, siger den franske Tottenham-målmand.

Frankrig topper grupper A med 17 point for otte kampe, mens Sverige følger efter med 16.

I de resterende kampe skal Frankrig møde Bulgarien på udebane og Hviderusland hjemme, og med sejre i de kampe snupper Frankrig den førsteplads, der udløser direkte kvalifikation til VM.

Andenpladsen kan give adgang via playoffkampe.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx