Af Ritzau - 04/07-17 21:20

Piotr Wozniacki efter nervøs sejr: Vi var heldigePiotr Wozniacki efter nervøs sejr: Vi var heldige

Caroline Wozniacki vendte tredje sæt, da Timea Babos begik en byge af store fejl, vurderede Piotr Wozniacki.

storybild

Caroline Wozniacki måtte slide hårdt for sin sejr i første runde af Wimbledon. (Billede: Scanpix/Glyn Kirk)

Caroline Wozniacki er klar til anden runde i Wimbledon, men det holdt hårdt, inden Timea Babos fra Ungarn var nedkæmpet med cifrene 6-4, 4-6, 6-1.

Cifrene i tredje sæt lyver en anelse, da Babos brød til 1-0 og herefter førte 40-0 i egen serv. Herefter begik hun en serie af store fejl, som bragte Wozniacki tilbage i kampen.

- Selvfølgelig var jeg nervøs. Vi var heldige. Caroline var bagud 0-1 og 0-40 i tredje sæt, og så lavede Babos to store fejl og en dobbeltfejl, så Caroline kom på 1-1, opsummerer far og træner Piotr Wozniacki.

Derefter faldt ungareren sammen og vandt ikke flere partier.

- Efter det blev 1-1 i tredje sæt, prøvede Babos at spille med endnu mere power, og så lavede hun endnu flere fejl. Det blev meget mentalt. Det var stort af Caroline at komme tilbage, siger Piotr Wozniacki.

Danskeren var en anelse ovenpå i første sæt, som hun vandt ved at bryde til 6-4, men derefter brød Babos rent til 1-0 i andet sæt og holdt serv i resten af sættet.

- Det var som om, at Caroline kom en anelse ukoncentreret ud til andet sæt, og så kom der ikke flere brud i sættet. Vel ikke en gang chancer til det.

- Babos spillede bedre og bedre minut for minut med stor power og meget gode server, så det blev ikke nemt. Caroline fik meget tilbage, men det var ikke nok i andet sæt, vurderer Piotr Wozniacki.

Han var ikke den eneste, der var nervøs i den danske lejr. Også sønnen Patrik Wozniacki, var lettet, da det hele var overstået på en god måde.

- Der var nerver på oppe i vores boks. Det er ikke nogen ITF-turnering det her, men Wimbledon, som er en af de største turneringer, som jeg endda mener, hun har en chance for at vinde, lyder det fra Patrik Wozniacki.

I anden runde på torsdag skal Wozniacki møde bulgareren Tsvetana Pironkova, der tidligere har været i semifinalen i Wimbledon.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Puhaa! Vilde Vendsyssels triumf giver...
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Verdensstjerne: Sådan er kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx