19/03-16 13:24

Roma-træner vil have afklaring om Tottis fremtidRoma-træner vil have afklaring om Tottis fremtid

Uroen omkring Tottis fremtid skal forstumme, siger træner Luciano Spalletti. Totti har kontraktudløb i juni.

storybild

Luciano Spalletti (til venstre) og Francesco Totti (til højre) har ikke været enige om, hvor meget spilletid Roma-ikonet fortjener. (Billede: AP/Gregorio Borgia)

AS Roma-ikonet Francesco Totti og klubpræsident James Pallotta bliver nødt til at finde en løsning en gang for alle, der gør begge mænd glade og sætter en stopper for negative spekulationer.

Det siger Romas cheftræner, Luciano Spalletti, der er træt af at blive spurgt ind til situationen om 39-årige Totti, der offentligt har forlangt at få mere spilletid.

Udtalelserne fra Totti sendte ham i første omgang på tribunen, men siden er han kommet tilbage på bænken som udskifter.

- Det er sidste gang, at jeg vil snakke om dette emne. Totti og Pallotta bliver nødt til at mødes og snakke, uden omverdenen blander sig. De skal komme frem til en beslutning, som gør begge mænd glade.

- Derefter må vi acceptere det, der er blevet besluttet, siger cheftræner Spalletti.

Totti, der har gudestatus blandt Romas fans, har kaldt behandlingen af ham respektløs. Alligevel har han antydet, at han gerne vil forlænge sin kontrakt, der udløber til sommer, med yderligere et år.

Spalletti har kaldt Tottis udtalelser omkring manglende spilletid for uacceptable og forstyrrende.

Træneren har stået fast på, at han vil stille det absolut stærkeste hold hver gang, og her hjælper det ikke Totti, at han tidligere har været anset for en af verdens bedste fodboldspillere.

Francesco Totti debuterede som 16-årig for Romas Serie A-hold i 1993. Lørdag aften kan få endnu en kamp i Romas røde trøje, når holdet møder Inter i en nøglekamp om den Champions League-givende tredjeplads i Serie A.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx