Af - 04/03-15 07:18

Magnussen: Fra iskold til brandvarmMagnussen: Fra iskold til brandvarm

Allerede i weekenden vist testkørslen, at interessen for Kevin Magnussen boomede ved testkørslen. Det bliver kun vildere til grandprixet.

storybild

Kevin Magnussen kørte i weekenden på Circuit de Catalunya. (Billede: Manu Fernandez)

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1.

Og ikke bare rent fysisk i McLaren-Honda-raceren. Comebacket ved det australske grandprix i stedet for den sygemeldte Fernando Alonso vil også beame den delvist arbejdsløse reserve-kører tilbage i spotlyset.

Kevin Magnussen: - Kan ikke vente...
Kevin Magnussen: - Kan ikke vente...

- Han skal bruge det til at holde sit navn varmt. Pludselig kommer han jo i medierne igen, også i udlandet, efter at man ikke havde hørt noget til ham i et par måneder. Bare se under testkørslen i weekenden, hvor han igen var inde i varmen og en af dem, man snakkede om, siger Bo Baltzer, sportschef i Dansk Automobil Sports Union.

Her viste den 22-årige dansker en smagsprøve på sin form, og han endte med at have kørt hurtigere end både Fernando Alonso og Jenson Button i MP4-30'eren.

Alonso til Magnussen: Held og lykke, min ven
Alonso til Magnussen: Held og lykke, min ven

- Det har altid været hans force. Han kan lynhurtigt sætte sig ned i en bil og køre stærkt. Det er naturligt for ham at gøre. Det så McLaren også og roste ham for det, siger Bo Baltzer.


Det er jo en win-win-situation for ham. Han kan kun overaske positivt efter alle de problemer, som McLaren-Honda har haft. Og fordi alle de andre kørere har haft seks dage i raceren, har han kun kørt en formiddag. Bo Baltzer

Foreløbig ser det ud til at turen i Formel 1-sædet bliver en engangsforteelse. Lægerne og McLaren-Honda regner med, at Fernando Alonso er klar til sæsonens andet grandprix i Malaysia den 29. marts.

Big-Mag: Kevin får ikke en større mulighed
Big-Mag: Kevin får ikke en større mulighed

Den tidligere racerkører John Nielsen mener, at Kevin Magnussen skal 'tage chancen med åben hånd og vise, at han stadig kan køre racerbil.' I rollen som reservekører kan grandprix-oplevelsen også være nyttig.

Kevin Magnussen får foreløbigt et grandprix.

- Kevin skal jo arbejde for teamet i simulatoren i resten af sæsonen, og på den måde vil det være uvurderligt at have fået tid i raceren. Han kan meget bedre vurdere dataene og videreudvikle raceren, når han rent faktisk har kørt et løb, siger John Nielsen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Alonso er ude - Magnussen kører første grandprix

LÆS OGSÅ: Magnussen om sæsonstart: - Springer til med glæde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx