Af - 11/09-15 09:50

Back-krig i BrøndbyBack-krig i Brøndby

Der er hård kamp om venstreback-positionen i Brøndby, hvor både Riza Durmisi og Jesper Juelsgård banker på til startopstillingen.

storybild

Riza Durmisi har rigeligt at smile af i øjeblikket. Han er ifølge træner Thomas Frank 'on fire'. (Billede: Polfoto/Christian Klindt Sølbeck)

-Vi har Superligans bedste backduo.

Retorikken er ikke til at tage fejl af hos Brøndby-træner Thomas Frank. Han er tydeligt tilfreds med sine muligheder på venstreback-positionen, hvor han pludselig står med lidt af et luksusproblem.

Afklaret Durmisi: Fint hvis Olsen vælger en anden
Afklaret Durmisi: Fint hvis Olsen vælger en anden

Før landskampspausen hed backduoen Riza Durmisi og Patrick Da Silva, men siden er der sket meget. Da Silva er blevet skippet til Randers FC og ind er den tidligere landsholdsspiller Jesper Juelsgård kommet. Umiddelbart ligner landsholdsbacken Riza Durmisi førstevalget, men den tidligere FC Midtjylland-spiller er fast besluttet på at spille:

-Jeg er fit for fight og jeg er klar til at gå ud og gøre det svært for Thomas (Frank, red.) at vælge, hvem der skal spille, siger Jesper Juelsgård.

Syriske flygtninge får hjælp fra... Superligaen
Syriske flygtninge får hjælp fra... Superligaen

Det er dog ikke, hvem som helst den nu tidligere Evian-spiller skal kæmpe med om pladsen. Riza Durmisi, der har fået stor ros for sine præstationer på landsholdet, er ifølge Thomas Frank stadig et lille skridt foran Juelsgård:

-Riza (Durmisi, red.) er 'on fire'. Han spillede to fine landskampe og er et nyk foran sine konkurrenter, forklarer Thomas Frank.

God pokallodtrækning til Brøndby IF
God pokallodtrækning til Brøndby IF

Brøndby kan dog ikke vide sig sikre på, at Riza Durmisi er at finde på Vestegnen længe endnu. Landsholdsbacken har kontraktudløb næste sommer, men pt. ligger en ny kontrakt ikke lige for. Riza Durmisi er da også selv klar over, at der er flere muligheder i spil:

-Det giver mig nogle gode muligheder, at jeg har spillet godt for landsholdet. Samtidig vil jeg dog rigtig gerne blive i Brøndby, siger Riza Durmisi.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx