Af Ritzau - 05/04-17 10:23

Viborg-veteran er tilbage i buret efter fem års fraværViborg-veteran er tilbage i buret efter fem års fravær

Når Viborg onsdag aften møder Odense Håndbold i den første DM-kvartfinale, kan det blive med Louise Bager Due.

storybild

Målvogter Louise Bager Due er tilbage hos Viborg HK efter fem års fravær. (Billede: Scanpix/Morten Dueholm)

En gammel kending er tilbage for at hjælpe Viborgs håndboldkvinder i slutspillet.

Målvogteren Louise Bager Due, der indstillede karrieren i 2012, trækker igen i Viborg-trøjen, oplyser håndboldklubben på sin hjemmeside.

34-årige Louise Bager Due har i denne uge trænet med resten af holdet frem mod onsdagens DM-kvartfinale mod Odense Håndbold.

- Hun har selvfølgelig noget rutine, som vores to yngre målvogtere ikke har. Der kan Bager forhåbentligt give noget ro både med sin udstråling, men også med sin erfaring.

- Om hun kommer til at betræde banen, må tiden vise, men hun er klar til at træde ind, hvis holdet har brug for hende, siger Viborg-træner Allan Heine til klubbens hjemmeside.

Louise Bager Due har ikke holdt pause i alle fem år, hvor hun har været væk fra Viborg-holdet.

I 2013 gjorde hun kortvarigt comeback, da hun i sæsonafslutningen hjalp TTH Holstebro, som på grund af en skade var uden den daværende målvogter Sandra Toft.

Nu har Louise Bager Due sagt ja til at hjælpe Viborg i de kommende kampe, hvor holdet skal spille om avancement i slutspillet.

- Jeg synes, at jeg har lagt mærke til, at vores unge målvogtere i nogle kampe har haft svært ved at tackle det pres, der er ved at være målvogter i Viborg HK.

- Derfor har vi valgt at kalde noget ekstra erfaring ind, som har prøvet at stå i Viborg HK, og som kan give dem lidt, når kampen er i gang, siger Allan Heine.

Louise Bager Due spillede i Viborg i 11 år frem til 2012 og var med til at vinde Champions League i 2006 og DM-guld flere gange.

Derudover var hun også med til at vinde OL-guld i 2004 i Athen med det danske landshold.

Den første af to DM-kvartfinaler mellem Viborg HK og Odense Håndbold spilles i Viborg Stadionhal onsdag klokken 18.30.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx