Af Ritzau - 19/09-16 21:46

Lyngby-træner: Nu kan vi også spille resultatfodboldLyngby-træner: Nu kan vi også spille resultatfodbold

Træner David Nielsen mener, at Lyngby med sejren over AaB viste, at holdet også kan spille resultatfodbold.

storybild

Lyngby Boldklubs cheftræner, David Nielsen, er en glad mand efter 1-0-sejren over AaB. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Efter fire kampe på stribe uden sejr kom forløsningen mandag aften for Lyngby Boldklub, som i Alka Superligaen besejrede AaB med 1-0.

Lyngby leverede i kampen en moden og disciplineret indsats, hvor nordjydernes offensiv konstant blev holdt i skak, mens de kongeblå igen og igen kom frem til åbne chancer.

Det fremkalder ros fra Lyngby-træner David Nielsen.

- Vi spillede igen fantastisk frem til vores mål, og vi producerede chancer hele tiden. Fra vi kom på 1-0 og frem til slutfløjt, tænkte vi resultat, og vi spillede resultatfodbold. Det er jeg rigtig glad for, at vi også kan.

- Det giver en god ro og tro på tingene, og det viser også, hvad vi skal have fokus på i de kommende kampe, siger David Nielsen.

- Vi spillede mere kontrolleret fodbold, og vi havde lidt flere omstillinger med i vores kampplan. Det var der en god grund til, nemlig at AaB er dygtige med bolden, siger han.

Lyngby scorede det afgørende mål efter 50 minutters spil, men allerede i første halvleg havde man masser af chancer.

- Vi skal bruge mange chancer for at score, men det vigtigste er, at vi bliver ved med at skabe chancerne. Her producerede vi chancer efter indlæg, efter omstillinger og i åbent spil, så vi kan det hele.

- Spillerne skal lære at komme i de situationer igen og igen, så skal målene nok komme.

Matchvinder i kampen blev nordmanden Kristoffer Larsen, der elegant følte bolden ind ved fjerneste stolpe uden chance for AaB-målmand Nicolai Larsen.

- Jeg fik en perfekt bold, så det var bare at sparke den i mål. Jeg gør det meget til træning, så det var dejligt at kunne overføre det til kamp, siger Kristoffer Larsen.

- Men det vigtigste var de tre point, for vi har været lidt uheldige i de seneste kampe.

Lyngby er med sejren på syvendepladsen i Alka Superligaen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx