Af - 31/10-14 11:10

Magnussen skubber Agger og co. vækMagnussen skubber Agger og co. væk

For anden gang i år skubber Kevin Magnussen til en superliga-kamp.

storybild

Det dér hjælper ikke, Daniel Agger. Du og resten af Brøndby-holdet må vige pladsen for Kevin Magnussen. (Billede: Polfoto)

På søndag skubber Kevin Magnussen igen til en superligakamp.

Starten på det amerikanske grandprix går klokken 21, og derfor har man hos rettighedshaveren TV3 Sport valgt, at den sædvanlige 'klokken 19-kamp' i stedet skal begynde en halv time tidligere.

Kevin Magnussen om fremtiden: Tænker kun på McLaren
Kevin Magnussen om fremtiden: Tænker kun på McLaren

- Vi sender begge dele på 3+, og vi vil gerne havde det til at gå op i en højere enhed, Dels vil vi gerne have have reaktioner på kampen, og dels vil vi gerne have varmet seerne ordentlig op til løbet, og begge klubber har været så venlige at hjælpe til, siger sportschef hos TV3 Sport, Peter Nørrelund.


Læs også metroxpress' store interaktive interview med Kevin Magnussen. Her fortæller han om sin første sæson som Formel 1-kører. FIND DET HER.

Det er anden gang i år, at en superligakamp må vige pladsen for den danske Formel 1-kører: I april gik det ud over Brøndby-Esbjerg, der fik et senere starttidspunkt (19.30), og i denne weekend er det Brøndby-Randers FC.

Force India vil jagte Magnussen
Force India vil jagte Magnussen

Starten på kampen vil på grund af flytningen overlappe med slutningen på kampen mellem FC København og Sønderjyske, som sendes fra klokken 17 på Canal9.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx