Af Ritzau - 13/09-16 10:21

Wenger afviste PSG: Elsker at være i ArsenalWenger afviste PSG: Elsker at være i Arsenal

Arsène Wenger siger, han har afvist den franske mesterklub, PSG, på grund af sin loyalitet over for Arsenal.

storybild

Arsène Wenger har været manager for Arsenal siden 1996. (Billede: Scanpix/Franck Fife)

Tirsdag aften skal manager Arsène Wenger forsøge at lede Arsenal til sejr, når holdet tager hul på Champions League med en svær udekamp mod Paris Saint-Germain.

Men faktisk kunne Wenger have stået i spidsen for det franske mandskab, hvis han havde taget imod et tilbud fra PSG. Han har dog ikke haft lyst til at forlade Arsenal.

- Jeg elsker at være, hvor jeg er, siger Arsenal-manageren ifølge AFP.

- Jeg kender PSG's ejere godt, men jeg har altid været loyal over for Arsenal, fordi jeg synes, klubben har de kvaliteter, jeg elsker, siger Wenger.

Arsenal skal forsøge at få en god start på gruppe A, der foruden PSG tæller FC Basel og bulgarske Ludogorets. Den 66-årige manager ved dog, det bliver svært.

- PSG er en god test for os, fordi det er et hold, der er et niveau over de andre franske hold i øjeblikket, vurderer Wenger.

Arsenal fik en skidt start på sæsonen med et hjemmebanenederlag til Liverpool i Premier League, men siden er holdet kommet tilbage på sporet med syv point i de seneste tre kampe.

Forsvarsspillerne Gabriel og Per Mertesacker er ude med skader, men til gengæld er Laurent Koscielny klar igen efter den øjenskade, han pådrog sig i lørdagens 2-1-sejr hjemme over Southampton.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx